Jump to content

convert amr to wav

Τζώρτζης

Recommended Posts

Έχω ένα αρχειάκι ήχου σε amr μορφή..

Δε μπορώ να το παίξω πουθενά...

Εντωμεταξύ converter στο νετ δε βρήκα..τουλάχιστον που να δουλεύει...

Έχει κανείς καμμία λύση υπόψιν του?Δε με πειράζει να το μετατρέψω και σε mp3 ...

Παιδιά το έχω κατεβάσει αυτό αλλά δε κάνει δουλειά διότι όπως λέει και από κάτω:

Tutorial: How to convert an audio file (mp3 or wave) into a 16 bit wave file with 8kHz sampling frequency, to use it with Mobile AMR converter. (το ίδιο ισχύει και για amr -> wav/mp3 που με ενδιαφέρει εμένα..)

Αφού όμως δε μπορώ να ανοίξω καν το amr πως να μπορώ να κοιτάξω τα χαρακτηριστικά του?

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 12:04]

Παιδιά το έχω κατεβάσει αυτό αλλά δε κάνει δουλειά διότι όπως λέει και από κάτω:

Tutorial: How to convert an audio file (mp3 or wave) into a 16 bit wave file with 8kHz sampling frequency, to use it with Mobile AMR converter. (το ίδιο ισχύει και για amr -> wav/mp3 που με ενδιαφέρει εμένα..)

Αφού όμως δε μπορώ να ανοίξω καν το amr πως να μπορώ να κοιτάξω τα χαρακτηριστικά του?

16 bit wave file with 8kHz sampling frequency ----> ισχυει οταν θες να κανεις το wav amr

για να κανεισ το amr wav δε σε ενδιαφερει αυτο διοτι ολα τα amr ειναι 16 bit 8kHz.

εγω χρησιμοποιω το AMRConverter κανε ενα googling και θα το βρεις

Αρχική απάντηση από louis_gas

16 bit wave file with 8kHz sampling frequency ----> ισχυει οταν θες να κανεις το wav amr

για να κανεισ το amr wav δε σε ενδιαφερει αυτο διοτι ολα τα amr ειναι 16 bit 8kHz.

εγω χρησιμοποιω το AMRConverter κανε ενα googling και θα το βρεις

και όμωε χρειάζεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα...θα το ψάξω ..

Αν θες απλα να το ακουσεις μπορεις να χρησιμοποιησεις το Nokia pc suite (Multimedia player). Μπορεις να το βρεις στο επισημο site. Αν τελικα δεν καταφερεις να κανεις την μετατροπη απευθειας με καποιο προγραμμα μπορεις να το ηχογραφησεις οταν παιζει. Βεβαια ειναι λιγο off αλλα θα κανεις τη δουλεια σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.