MUL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Επειδή τα θέματα με το συγκεκριμένο θέμα είναι παλιά θα ήθελα να ξέρω την γνώμη σας για “ πειραγμένους ” οδηγούς επειδή σκέφτομαι να βάλω κάτι σε omega αλλά κάπου διάβασα ότι καταστρέφει κάρτες , είδατε επιδόσεις να ανεβαίνουν ή είναι μούφα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Εμενα γενικα οι omega στο 3δμαρκ μου βγαζουν πιο χαμηλο σκορ απο τους κανονικους.Τωρα στα παιχνιδια δεν ξερω τι γινεται γιατι δεν μπορω ευκολα να το μετρησω.Οσον αφορα την ποιοτητα εικονας εγω δεν ειδα και καμια διαφορα χωρις βεβαια να ειμαι και κανενας ειδικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Απρίλιος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Mefistofeli βαλε το fraps να σου δειχνει fps αν θες να κανεις καποια συγκριση μεταξυ official και omega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Απρίλιος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 εγω παντως με τους NGO 1.5.13 ειδα αυξηση απ`οτι με τους official 6.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 @Varelasl:Το σκεφτηκα αυτο αλλα για να μπεντσαρω πρεπει να κανω ακριβως την ιδια διαδρομη σε καθε πιστα στο Q4 οποτε λιγο δυσκολο,δεδομενου οτι διαφορες αν υπαρχουν θα ειναι πολυ μικρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Απρίλιος 17, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 εγω παντως με τους NGO 1.5.13 ειδα αυξηση απ`οτι με τους official 6.3θα το ψαξω...:075: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Με τοuς ΝGO δουλευουν τα Tray tools? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Απρίλιος 17, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Με τοuς ΝGO δουλευουν τα Tray tools?Oι NGO εχουν στο πακετο και τα ΑΤΙ Tray Tools. Εχω την εκδοση 1.6.3 και δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.