Jump to content

7900GTX 357€!!!!!! ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Necro

Recommended Posts

Aγνωστη ημερομηνία παραλαβής...?????

Ναι. Την πληρώνεις σήμερα και την παίρνεις το 2008...:040:

Μάλλον 557€ είναι.

Αλλά και εσείς ρε. Αμέσως το βρήκατε?

Τώρα πρέπει να το αλλάξουν. Πάει η πρώτη θέση στο skroutz....

Εμένα μου φαίνεται παράξενο το domain name ... ath.cx ... Λεφτά να αγοράσουν ένα δικό τους δεν έχουν;

Πάει κάποιος στο μαγαζί στο Μαρούσι που λέει και βλέπει αν είναι ΟΚ ή όχι.

Επικοινώνησα με το κατάστημα και μου είπε κατά λέξη ότι αυτή που βλέπουμε έχει διαφορετικό part number και ότι δεν είναι η συγκεκριμένη κάρτα. Τώρα μάλλον ούτε οι ίδιοι ξέρουν μια και συγκεκριμένο part number είναι της XFX Extreme edition. Πρόκειται για 100% λάθος. Πάντως όσους τους ενδιαφέρει η παραπάνω υλοποίηση της Nvidia όπως πάντα οι ίδιοι υποστηρίζουν έχουν ετοιμοπαράδοτες αλλά με 500+ ευρώ !!!

Βάζει κανένας από κάτω κριτική ότι είναι απατεώνες .....????????? Να πως μπορείς να γίνεις ρόμπα.....

Στην Αμερική υπάρχει νόμος που δε συγχωρεί αυτά τα τυπογραφικά <<λάθη>> στους τιμοκαταλόγους. Υποχρεώνει την εταιρία να πουλήσει στην τιμή που αναγράφει ο κατάλογος.

Μωρέ και εδώ υπάρχει αλλά ποιος το κάνει..... Και αν δεν είναι αυτό , μπορεί κάποιος άλλος επαγγελματίας να κάνει μύνηση για διαφύγοντα κέρδη προς αυτούς γιατί διαδίδουνε ψευδή προσφορά και αν κάποιος είχε σκοπό να αγοράσει τώρα θα περιμένει μέχρι να έρθει η δήθεν προσφορά......

• 2 weeks later...

Τέρμα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι αλήθεια από τη στιγμή που οι παρομοίων δυνατοτήτων Χ1900 τιμολογούνται άνω των 500 ευρώπουλων...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.