KostasThLB Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Μία διευκρίνιση θέλω παρακαλώΤα οπτικά ποντίκια έχουν ΟΛΑ αυτό το ορατό φωτάκι; (κόκκινο-μπλε δεν έχει σημασία) Τα laser ποντίκια είναι αυτά που το φωτάκι είναι αόρατο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Απρίλιος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Νομίζω πως ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 14, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Δεν εχω καμμια γνωση απο laser ποντικια, αλλα για να υπαρχει δεσμη φωτος μη ορατη σημαινει οτι αυτη θα ειναι υπερυθρη (η πιθανοτητα να ειναι υπεριωδης αποκλειεται για ευνοητους λογους). Δηλαδη υπαρχουνε ποντικια που εχουνε Infrared laser για τον sensora τους???Με μια γρηγορη ματια παντως στο G7 δεν ειδα τιποτα να αναφερει IR laser...Ορατο μου φαινεται το laser τους. Εντελως πληροφοριακα παντως ακομα και σε περιπτωσεις οπου υπαρχει ακτινα (μη ορατη) σε συσκευη, οι κατασκευαστες παντα φροντιζουν (οπου ειναι δυνατον) να βαζουν διπλα ΚΑΙ μια ορατη ακτινα που ακολουθει την διαδρομη της αορατης για πρακτικους λογους. Να ξερεις που στοχευει κλπ κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Απρίλιος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Μόλις πριν 2 εβδομάδες πήρα αυτό ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575102) το πληκτρολόγιο με ποντίκι μαζί για τον αδερφό μου και στην αρχή νόμιζα πως κάτι δεν έκανα καλά και δεν άναβε το φωτάκι από κάτω. Μετά διαπίστωσα πολύ απλά ότι είναι έτσι κατασκευασμένο για εξοικονόμηση ενέργειας (προφανώς). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Απρίλιος 14, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Έχω το Logitech MediaPlay Mouse και δεν έχει φως από κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Απρίλιος 14, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 έχω το logitech mx 1000. είναι παρα πολύ λεπτή η δέσμη. μονο αν το δεις από 1 cm φαίνεται πως είναι κόκκινο laser, και πάλι ισα ισα που διακρίνεται. στην αρχή νόμισα ότι ήταν κάτι με υπέρυθρες κλπ, αλλα μετά το είδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Απρίλιος 15, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Και εγώ το MX1000 (ασύρματο) είχα δει σε λειτουργία, (δεν το γύρισα και ανάποδα) και μου φάνηκε αόρατο.Κατά 99% φαίνεται ότι σε αυτά της τεχνολογίας laser είτε θεωρητικά ή έστω πρακτικά είναι αόρατο το φωτάκι.Ή μήπως παίζει ρόλο το αν είναι ασύρματα ή όχι; Έχει κανένας ενσύρματο χωρίς φωτάκι;Στα δύο ενσύρματα οπτικά που έχω και στα δύο το φωτάκι φαίνεται πάντως, χωρίς να τα γυρίσω ανάποδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Απρίλιος 19, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 Κι εμένα ένα ασύρματο logitech για laptop, δεν έχει δέσμη, μόνο ένα led πράσινο απο΄κάτω ενδεικτικό λειτουργίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikelamar Απρίλιος 22, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2006 :118: Τα λέιζερ δεν έχουν κανένα φωτάκι από κάτω που να φαίνεται τουλάχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.