Jump to content

3800+ x2 καλά είναι για αρχή

cakrit1442169096

Recommended Posts

Λοιπόν είπα να κάνω κανένα τεστάκι να δω πως πάει... νομίζω οτι καλούτσικα είναι αν σκεφτεί κανεις οτι δεν ασχολήθηκα και ιδιαίτερα:

test13kv.th.jpg

Απο κοντά 43 στο πι πήγε 10sec κάτω.... κάποια στιγμή που θα έχω λίγο χρόνο θα ασχοληθώ και με τις μνήμες γιατί τις άφησα στο αυτόματο..... και χωρίς ψύξη:078:

Αυτό που με απασχολεί ειναι τι να κάνω με τα timings της μνημης... γιατί έχω ψιλομπερδευτεί:p

Επίσης μέχρι΄πόσο μπορω να δωσω ρευμα cpu ram χωρίς κίνδυνο να το πάρω στο χέρι?

Μπα δεν θα φτάσει.... η μητρική πάει μέχρι 1.45 max... εκεί κατάφερα να το κάνω στρόγγυλο 3G. Το θέμα είναι οτι μου έριξε τις μνήμες στα 266 κάτι που δεν νομίζω οτι είναι και πολύ καλό.

Αν βρω χρόνο το σκ θα το ψάξω λίγο παραπάνω.

Πάντως με τον επεξεργαστή στα 3Gb και την κάρτα με κλειδωμένα ακόμα τα pipes και λίγο σπρώξιμο κατάφερα να κερδίσω καμια 7-8 fps στο oblivion... είχε πάει αργά και βαριόμουν να τρέξω 3dmark06 (μετά την πατάτα που έκανα με τους δίσκους είναι το μόνο που μου έμεινε :()

Οριστε και το νέο αποτέλεσμα...

untitled2ve1.th.jpg

Με λίγο ψάξιμο είδα οτι στις ίδιες συχνότητες έχουν πέσει μέχρι και στα 27.5sec οπώτε μάλλον πρέπει να κάτσω και να παίξω λίγο με τα timings των μνημών... γιατί δεν είναι και πολύ ωραίο ένας X2@2900 να βγάζει 27.5 και ο δικός μου στα 3000 να βγάζει 32 :(

update: λοιπόν πάνω από 10χ300 δεν πάει ... στο auto όπως είναι οι μνήμες... το απόγευμα μάλλον θα βάλω τις ψύκτρες στις μνήμες και θα ανοίξω τους ανεμιστήρες... θα ποστάρω και τα timings να μου κάνετε καμιά πρόταση γιατι με αυτά δεν τα πάω και πολύ καλα

καλό φαίνεται το κομμάτι.

είναι σταθερό το Pc όμως.....?:033:

και επίσης στα dual core, βάζουμε διπλά τα πι....ώστε να παίζουν και οι 2 πυρήνες....

καλή συνέχεια....περιμένουμε 2*32μ και stress prime :p:)

Στα 2.950 που έκανα όλα τα τεστ (μετά βαρέθηκα να τα ξανακάνω) ήταν σταθερότατο.... στα 3000 μπορούσα και έπαιζα άνετα oblivion.... κάτι σκουπίδια που φαίνονται στο screenshot ήταν από αποτυχημένη προσπάθεια να ανεβάσω την κάρτα :(

Εχθές δεν είχα χρόνο και ιντερνετ στο σπίτι .... σήμερα θα του δώσω prime και 2x32M για να δω αν είναι πράγματι σταθερό.... Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι οτι πήγε μεχρι εκεί με πολυ καλή συμπεριφορά και με μνήμες οχι τίποτα ιδιαίτερο... kingston value. Πάντως πράγματι φαίνεται καλό κομματάκι

και επίσης στα dual core, βάζουμε διπλά τα πι....ώστε να παίζουν και οι 2 πυρήνες....

Mία ερώτηση γιατι από dual core δεν είχα άλλη επαφη... όταν έτρεχα μονό το πι φαινόταν το ένα core να πηγαίνει μεχρι το 70% και το άλλο μέχρι το 30% και να παιζουν πάνω κάτω σαν παλαβά.... Αυτό λογικό είναι ? γιατι μου φάνηκε λίγο παράξενο

ok ... θα το τσεκάρω μόλις πάω σπίτι :)

thanx και περίμενε ένα καλό πρήξιμο όταν ασχοληθώ με τα timings των μνημών :p

no problem, αν μπορείς δες τι γράφουνε τα τσιπάκια των μνημών....θα μας διευκολύνει πολύ:025: :003:

Λογικο ειναι, αλλα αυτο που σου λεει ειναι για να εχεις φουλ τους επεξεργαστες. παντως ειναι τραγικο να εισαι στα 3Γιγα και να βγαζεις το ιδιο π με εναν στα 2650. Σφαγμενος στο γονατο...

Όλες οι πληροφορίες για τις μνήμες και τον επεξεργαστή θα τις ποστάρω το απόγευμα...

sln αυτό το κατάλαβα οτι κάτι δεν πάει καλά παρόλο που έπεφτε συνεχώς το πι.... πιθανόν θα είμαι πολύ καλύτερα με πολύ χαμηλότερο χρονισμό του επεξεργαστή και διαφορετικά timings στις μνήμες .... αυτό που θυμάμαι τώρα είναι οτι οι μνήμες ειναι 3Τ και στα 3000 τις είχε ρίξει αυτόματα στα 266 ...lol .... είπαμε όμως έχει πολύ μέλλον ακόμα το άθλημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.