Jump to content

WD2000JS -> 50 βαθμοί κελσίου !

Cockneys

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μόλις αγόρασα ένα WESTERN DIGITAL 200GB WD2000JS 7200RPM SATA2.Η εγκατάσταση έγινε μια χαρά (όχι raid , το θέλω απλά για data storage)

To πρόβλημα είναι ότι με το "Everest" , "SpeedFan" μου δείνει θερμοκρασία για το σκληρό 50 βαθμούς κελσίου μέσο όρο. Ξεκινάει από 46 και φτάνει μέχρι και 52 !!!

Ρε παιδιά ε'ιναι δυνατόν τέτοια θερμοκρασία. Τα δύο παραπάνω προγράμματα στον άλλο σκληρό (wd 80GB) η θερμοκρασία είναι 34 βαθμοί περίπου. CPU και M/B πάλι στα ίδια περίπου, δλδ 34-38.

Ο 200αρης είναι Sata2 αλλά η μητρική υποστηρίζει μόνο Sata1. Λέτε να παίζει τπτ τέτοιο ?

Παιδιά βοήθεια plz. Eίναι κρίμα και για τα λεφτά που έσκασα , αλλά μασάω και να βάλω δεδομένα μη τυχόν και τα χάσω με κανα μπαμ μπουμ αν θα κάνει

os : win xp sp1 , cpu : sempron 2800+ , m/b : asrock k8upgrade NF3

:(

οχι δεν εχει σχεση το σατα 2 με την θερμοκρασια.απλα εξασφαλισε καλη ροη αερα στο κουτι σου,κατα προτιμηση ενας ανεμηστηρας να βαζει απευθειας μπροστα απο τον δισκο φρεσκο αερα και ενας πισω κατω απο το psu να βγαζει εξω απο το κουτι τον ζεστο αερα

το θέμα είναι ότι του έχω ανεμιστηράκι μπροστά να το χτυπάει και πάλι τα ίδια. αυτή τη στιγμή λέει θερμοκρασία 58 !!!

από τη σελίδα της wd

Operating Temperature and Humidity

Temperature 5°C to 55°C

μήπως πρέπει να πάει πίσω στο μαγαζί ?

Ακούμπα μία το δίσκο και άμα είναι 58 πραγματικοί, θα το καταλάβεις αλλιώς ή το S.M.A.R.T. κάνει λάθος.

τα ιδια αντιμετωπιζω και εγω εβαλα θερμομετρο απο πανω και ειναι 37

αρα μην το δινης σημασια μετραη λαθος

o 200αρης καίει στα ίδια επίπεδα περίπου με τον 40αρη που μου δίνει καλή θερμοκρασία το speedfan. επειδή διάβασα και αλλού ότι βγάζουνε και λάθος αποτελέσματα , ευχήθηκα να ναι κάτι τέτοιο , αλλά στα άλλα πως βγάζει σωστά ρε παιδια ?

αυτό πυ βγάζει το everest έχει καμμία σχέση ?

Warning Accuracy of DMI data cannot be guaranteed

από τι μου είπε ο varelasj, αν θυμάμαι καλά...υπάρχουν οι λεγόμενοι σκληροί δίσκοι των 45 βαθμών....

ο δικός μου ο δεύτερος ο wd 250ks sata2, είναι κολλημένος στους 45 βαθμούς με φαν να τον φυσάει....

κάνε αυτό που σου είπε ο Outlaw... ακούμπα τον δίσκο να δεις αν είναι ζεστός...

εμένα παρόλο που λέει 45, είναι κρύος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.