Jump to content

MS keyboard wireless

cakrit1442169096

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν έχω εδώ και ένα χρόνο και κάτι το παραπάνω.. εδώ και μερικούς μήνες άρχισε να κάνει διακοπές κάπου κάπου... Εχθές διαπίστωσα οτι για να έχει σωστή επικοινωνία πρέπει να είναι 10 εκατοστά από τον reciever (lol) Φυσικά μπαταρίες καινούργιες. Κάτι μου λέει οτι πάει για πέταμα, αλλά είπα να ζητήσω και μία άποψη από εσάς.

Που στηρίζεις ότι φταίει το πληκτρολόγιο? Μπορεί να φταίει το pc.... Όλες οι αλλαγές εκεί έγιναν...Καλύτερα λέω να πετάξεις το pc και να πάρεις καινούργιο για το πληκτρολογιό σου...

Α... και πες μου θα το πετάξεις για να το μαζέψω.... μην επιβαρύνουμε τον κόσμο με σκουπίδια...

Πάντως χωρίς πλάκα , αν και με καινούργιες μπαταρίες δεν έχει εμβέλεια μάλλον έχει πρόβλημα....

Πρόσεχε μόνο μην σου έρθει στο κεφάλι.... 30 κιλά το case, 10 η υδρόψυξη και καμιά 15ριά x2 οι οθόνες......

Ρε γιώργο αφού με ξέρεις... υπήρχε περιπτωση να μην το δοκίμασα σε 2ο pc?

και στο άλλο τα ίδια κάνει... ασύρματο με εμβέλεια 10cm.. huhu

Ποιο μοντελο ειναι? Βασικα εγω εχω εντοπισει οτι αμα ειναι σε διαφορετικο υψος o πομποδεκτης απο πληκτρολογιο/ποντικι , εχω προβλημα σε μεγαλες αποστασεις. Ενναλακτικα παιζει να εχει προβλημα ο πομποδεκτης σου , οπως ειχε ο δικος μου Optical desktop 1000 που εκανε διακοπες στο σημα στα καλα καθουμενα και αναβοσβηναν και τα leds του οταν εκανε τις διακοπες.

Είναι ακριβώς στο ίδιο ύψος, πάνω στο γραφείο... αν είναι σε απόσταστη πάνω απο 5-10 cm απλά όταν κρατάς πατημένο ένα πλήκτρο κάποια στιγμή σταματαει... αν είναι πιο μακρυα από τα 20 cm απλά δεν πιάνει καθόλου, ενώ το ποντίκι λειτουργεί κανονικά...

Για το μοντέλο δεν θυμάμαι ακριβώς πρεπει να το δώ στο σπίτι..

Πάντως κάτι μου λέει οτι θα γυρίσω στα παλιά ...logitech ... απλά δεν βλέπω να φέρνει το πλαίσιο το g15 και έλεγα να το παρω με κάτι πιστωτικα΄που έχω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.