Jump to content

Μέχρι τι κάρτα αξίζει(σηκώνει) το PC??

tsif

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να αναβαθμίσω την κάρτα geforce4 MX440 64MB του pc

p4 1.7Hz 2x128ram(+2x256 ελπίζω να βρώ..... rdram pc 800 PM)

Μέχρι τί καρτουλα λέτε ???? εγώ πιστεύω οτι μέχρι 6600 είναι ok..

Σε ένα φιλαράκι θα καταλήξει ..... το pc και θέλει να μπορεί να τρεχει κανένα NFS.... COD...... με περιφάνια!!!!!!!!!!!!!μήπως και η 6600 είναι "μεγάλη" για το μηχάνημα??

Εγώ λέω καλύτερα να διαβάσεις το manual της μητρικής σου...για να δείς τι AGP revision κάρτες παίρνει....και μετά να δείς...άν βρίσκεις τέτοια κάρτα.

Μια 6600 το πολύ εφ όσον υποστηρίζεται (που δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα). Με την 6600 πάντος θα παίζει μια χαρά το nfs. Δεν συμφέρει μεγαλύτερη κάρτα για τέτοιο σύστημα. Τσάμπα τα λεφτά...

edit:

Η μνήμη δεν είναι λίγη;

Καλη ειναι η 6600, μπορεις εναλακτικα να βαλεις την 9800pro που θα την βρεις μεταχειρισμενη ακομα φθηνοτερα.

• 2 weeks later...

Tnx ... μάλον κι έγω εκεί καταλήγω... όσο για την μνήμη είναι λίγη και ψάχνομαι...... αν έχει κανεις ΡΜ.

Μόνο πρόσεχε να είναι 128 bit έκδοση. Αν ψήνεσαι για κάτι παραπάνω, μια 7600GS με 135 ευρώ είναι επίσης καλή αγορά. Η καμιά μεταχειρισμένη Χ800GTO με 130-140 ευρώ που είναι σαφώς άλλη κατηγορία.

Μόνο πρόσεχε να είναι 128 bit έκδοση. Αν ψήνεσαι για κάτι παραπάνω, μια 7600GS με 135 ευρώ είναι επίσης καλή αγορά. Η καμιά μεταχειρισμένη Χ800GTO με 130-140 ευρώ που είναι σαφώς άλλη κατηγορία.

Υπάρχει σε AGP η 7600GS που λες? Αν ναι μπορείς να δώσεις καποιο λίνκ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.