Jump to content

Και τώρα;

Mikros

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον...

Έχω τον παρακάτω υπολογιστή αγορασμένο εδώ και 1,5 χρόνο από το πλαίσιο.

Intel Pentium 2,8 prescott 2.8GHz socket 478

P4p800SE socket 478 AGP

Fx5700leq 256mb AGP

Χθές μου κάηκε η μητρική(σίγουρο...) οπότε ρωτάω εγώ τώρα τι γίνεται?

Το λέω αυτό γιατί μητρικες 478 δεν υπαρχουν τώρα πια ούτε στο stock

Αν δεν βρουν μητρική scoket 478 πρέπει να μου αλλάξουν μητρικη επεξεργαση και καρτα γραφικών.... Ο υπολογιστής συνοδεύεται από την κλασική εγγύηση καλής λειτουργίας για 3 χρόνια... και η μητρική έχει ξανααλλαχτεί πριν 9 μήνες

(με αποδείξεις όλα).

Τι πρέπει να ζητήσω και πόσο πιστωτικό μου κόβουν και γενικά τι παίζει (πάντα σε περίπτωση που δεν βρουν μητρική 478 με ανάλογο ή καλύτερο εξοπλισμό)?

ευχαριστώ

To πιστωτικό είναι ανάλογα με τις παρούσες τρέχνοντες τιμές του υλικού.

Κοινός αν δεν βρουν από στοκ.. την έκατσες.. εγώ έψαχνα για την δουλειά 1 μήνα κάτι .. και τελικά κατέληξα στις ποιοτικότατες foxcon και jetway.... Τώρα αν το μηχάνημα είναι όλο αγορασμένο απο πλαίσιο νομίζω οτι μπορεις να πας και τους το πας και να τους πεις.. .δεν ξέρω τι θα κάνετε εγώ θέλω να το πάρω και να δουλεύει.

Ααα ρε Θωμα τα καταφερες παλι εεε...??

Τωρα λογικα χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει να σου το αντικαταστησουν με καποιο αλλο και αν δεν υπαρχει καποιο παρομοιο τοτε μαλλον θα πρεπει να σου δωσουν ενα πιστωτικο με τα λεφτα που εχει τωρα....!!!

Καταλαβα για αυτο δεν μπαινεις msn μαλλον εχεις τις στενοχωριες σου εεε....!!!!!!:p

Χμμ αυτό με το πιστωτικό δεν ξέρω... Δηλαδή είναι στις τρέχουσες τιμές ή στη τιμή που το αγόρασα? Και αν είναι στις τρέχουσες πως θα υπολογίσουν αυτοί πόσο κάνει?

τρέχουσες μάλλον

Τρεχουσες ή τις τελευταιες τιμοκαταλογου αν δεν υπαρχουν αυτα τα προιοντα στο Πλαισιο τωρα .

το πιστωτικο ειναι οσο τον πηρες και οχι με τις τωρινες τιμες απο οσο ξερω, θα σου αλλαξουν οτι χρειαζεται τιποτα παραπανω.Μητρικη και επεξεργαστη τιποτα αλλο θα σου βαλουν εναν αντιστοιχο σε 775 ο οποιος να κανει την ιδια τιμη με τον προηγουμενο και με μια μητρικη με παρομοια χαρακτηριστικα.

Yπάρχει μητρική 478 Οι αλλαγές γίνονται με τις τρέχουσες τιμές καταλόγου. Εκτός αν το σύστημα είναι όλο σε εγγύηση τότε μόνο με συννενόηση μπορεί να αλλαχθεί σε πιο νέο σύστημα και πληρώνοντας κάποια διαφορά

Παιδια εγω αλλαξα μητρικη στο e-shop λογω ασυμβατοτητας με το αντιγραφικο, και κατοπιν συννενοησης μου εδωσαν αυτην της υπογραφης, μου προσφερανε οποια θελω αρκει να πληρωσω την διαφορα απο τα λεφτα που πληρωσα για την προηγουμενη(Ειχα P5WD2), ή αν ηταν χειροτερη μου κανανε πιστωτικο την διαφορα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.