Jump to content

Βοήθεια Αγορά νέου συστήματος.

Chris12

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα τα φώτα σας.

Σκοπεύω να αγοράσω το εξής σύστημα.

AMD ATHLON 64 3700+ 2.20 GHz SAN DIEGO SOCKET 939 BOX

MICROSTAR MSI K8N SLI-F RETAIL

MSI VGA NX7300GS-TD256E PCI-E TV-OUT DVI RETAIL

PHILIPS 190X6FB 19'' TFT

OCZ PC-3200 PREMIER DUAL CHANNEL DDR 1024MB (2X512)

SEAGATE BARRACUDA ST3160812AS 160GB 8MB 7200RPM SATA2

NEC DVD+/-R/RW ND-4551 LABELFLASH 16X BULK DOUBLE LAYER

MS DSP GREEK BLACK VALUE PACK

WINDOWS XP PROFESSIONAL EDITION - ENGLISH DSP

Q-TEC CASE MIDI G5 350W SILVER

CANON PIXMA MP 450

Θα ήθελα να μου προτείνετε αλλάγες (πάντοντε με λογικά οικονομικές λύσεις)΄. Επίσης αν έχω κάνει λάθος επιλογή που μπορει να έχει ασυμβατότητες.

Φιλικά ο "νέος".:102: :102:

Απο μια γρηγορη ματια, το τροφοδοτικο ερχεται μαζι με το κουτι ε? Q-TEC και 350W δεν ειναι οτι καλυτερο. Ξερω οτι ερχεται πιο φτηνα ετσι αλλα ειναι κριμα να επενδυσεις σε καινουργιο pc και να του βαλεις μαπα (κατα την γνωμη μου) τροφοδοτικο.

Απο μια γρηγορη ματια, το τροφοδοτικο ερχεται μαζι με το κουτι ε? Q-TEC και 350W δεν ειναι οτι καλυτερο. Ξερω οτι ερχεται πιο φτηνα ετσι αλλα ειναι κριμα να επενδυσεις σε καινουργιο pc και να του βαλεις μαπα (κατα την γνωμη μου) τροφοδοτικο.

Μπορείς να μου προτείνεις μία λύση κουτί + τροφοδοτικό που να μην ξεπερνά τα 100 ευρώ?

με 120€ πας σε ένα hec κουτάκι και ένα enermax psu... αν θελεις να πέσεις πιο χαμηλα κοιτάς και για hec psu που σχετικά με τα qtec είναι κλάσεις ανώτερα.. γενικός έχουν πάρα πολύ καλό λογο ποιότητας απόδωσης.

Σου δίνω τι θα έπαιρνα εγώ στα 120€.. δεν πιστέυω οτι για 20€ αξίζει να χαλάσεις το σύστημα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700372

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700383

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700137

Μπορείς να μου προτείνεις μία λύση κουτί + τροφοδοτικό που να μην ξεπερνά τα 100 ευρώ?

Με καλυψε ο cakrit. Για τροφοδοτικο μην λυπηθεις τα εξοδα.

1ον: όπως είπαν τα παιδιά άλλο τροφοδοτικό

2ον: νομίζω πως υπάρχουν και άλλες λύσεις πριν καταφύγεις σε MSI μητρική

3ον: αν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια δε πρόκειται να σε καλύψει η 7300GS

1. Δεν εχω σκοπό να κάνω overclocking (αλλά ποτε δεν ξέρεις)

2. Με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια αλλά και αργότερα βάζω καλύτερη κάρτα (άλλωστε strategy παίζω)

Για μητρική τι έχεις να προτίνεις ?

ΥΣΤ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το τροφοδοτικό.

κάτι σε asus, έχω ακούσει πως είναι πιο σταθερές

για κάρτα πάντως επιμένω κάτι καλύτερο

Συνοψίζω

AMD ATHLON 64 3700+ 2.20 GHz SAN DIEGO SOCKET 939 BOX

MICROSTAR MSI K8N SLI-FΙ RETAIL

MSI VGA NX7300GS-TD256E PCI-E TV-OUT DVI RETAIL

PHILIPS 190X6FB 19'' TFT

OCZ PC-3200 PREMIER DUAL CHANNEL DDR 1024MB (2X512)

SEAGATE BARRACUDA ST3160812AS 160GB 8MB 7200RPM SATA2

NEC DVD+/-R/RW ND-4551 LABELFLASH 16X BULK DOUBLE LAYER

MS DSP GREEK BLACK VALUE PACK

WINDOWS XP PROFESSIONAL EDITION - ENGLISH DSP

HEROICHI MIDI TOWER PRO 6AR6 BLACK SILVER + HEROICHI ACE 420PB (+70ευρώ)

CANON PIXMA MP 450

Η αντιστοιχη ASUS μητρική είναι +50ευρώ απορρίπτεται

Κάρτα γραφικών (<100 ευρώ) τι προτείνεται?:055: ($$$$)

Πολύ καλή επιλογή για το σύστημά σου είναι η 7600GT. Αλλά μάλλον θα σου πέφτει λίγο ακριβή στα 200 ευρώ περίπου.

Για πιό προσιτή λύση θα πρότεινα την 7600GS στα 130-140 ευρώ. http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/mods.php?keyword=7600GS&do=skroutz

Πολύ καλή απόδοση για τα strategy που θέλεις και δεν θα χρειαστεί και να την αλλάξεις σε κανα χρόνο.

H MSI VGA NX7300GS-TD256E PCI-E TV-OUT DVI RETAIL που κάνει μόνο 85 ευρώ είναι μάπα?

Εγώ σημέρα τα παιχνιδια που θέλω τα παίζω μια χαρα με 5700LE.

Επίσης αυτή η κάρτα έχει επιλογή

"Μνήμη: 256MΒ DDR2 που μπορεί να φτάσει τα 512MB (χρησιμοποιώντας μνήμη από το σύστημα εάν αυτό έχει 1GB μνήμη),

Τεχνολογία TurboCache. "

όπως είχαν οι AGP.

Και όλα αυτά μόνο με 85 ευρώ!!!!! (και σε 6μηνες αγοράζω άλλη πάλι με 85 ευρώ και πάει λέγοντας):041:

Η αλήθεια είναι ότι crashάρει στο Rome Total war - Barbarian Invasion στις μάχες΄..... αλλά αν το παραβλέψουμε αυτό και ότι καινουργιο παιχνίδι θα πάρω δεν υπάρχει προβλήμα. (επίσης η 5700 μου βγήκε χειρότερη από την 5200 που είχα πριν)

Βασικά θεωρώ τα πολλά λεφτά στις κάρτες χαμένα. Καλύτερα να τα δώσω σε οθόνη ή motherboard ή CPU ή κουτί παρά εκεί.

H MSI VGA NX7300GS-TD256E PCI-E TV-OUT DVI RETAIL που κάνει μόνο 85 ευρώ είναι μάπα?

Εγώ σημέρα τα παιχνιδια που θέλω τα παίζω μια χαρα με 5700LE.

Επίσης αυτή η κάρτα έχει επιλογή

"Μνήμη: 256MΒ DDR2 που μπορεί να φτάσει τα 512MB (χρησιμοποιώντας μνήμη από το σύστημα εάν αυτό έχει 1GB μνήμη),

Τεχνολογία TurboCache. "

όπως είχαν οι AGP.

Και όλα αυτά μόνο με 85 ευρώ!!!!! (και σε 6μηνες αγοράζω άλλη πάλι με 85 ευρώ και πάει λέγοντας):041:

85 ευρώ η 7300 και και 85 ευρώ σε άλλους έξι μήνες κάνει 170. Η 7600GS με 130-140 ευρώ έρχεται πιό φτηνά στον χρόνο και σίγουρα πιό δυνατή ΚΑΙ από την επόμενη των 85 ευρώ.

Βέβαια αν βολεύεσαι με την 5700 τράβα στην 7300 που έχεις προαποφασίσει.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. θα επάνέλθω κατόπιν αγοράς.

• 1 month later...

Τι γίνεται με το e-shop στη Θεσσαλονική.Έχει άλλες τιμές από το site. Εστειλα ένα φίλο μου να πάρει το παραπάνω PC και του έδωσαν τίμες 20% πάνω από το site. Έκαναν λάθος ή το έχουν σύστημα?

να πας να τους κανεις παραπονα!οτι εχουν στο σαιτ πρεπει να ειναι και η κανονικη τιμη,πως δικαιολογουν τα 120?να πας εσυ ο ιδιος+πες τους να ανοιξουν το σαιτ να τους το δειξεις.αν σου πουν κανανε λαθος τοτε πες τους θα πας αλλου να τα αγορασεις,να δεις τι θα σου πουν τοτε!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.