Hydrus Απρίλιος 17, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Δλδ εστω οτι παιζει το ρημαδι, μου λες οτι με δεξι κλικ πανω στο my comptuter->properties θα βλεπει το πολυ 3Ghz of RAM???Δλδ για να τα δω ολοκληρα τα 4GB πρεπει να χω 64-bit λειτουργικο?Αυτο ειναι εξακριβωμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Απρίλιος 18, 2006 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Δλδ εστω οτι παιζει το ρημαδι, μου λες οτι με δεξι κλικ πανω στο my comptuter->properties θα βλεπει το πολυ 3Ghz of RAM???Δλδ για να τα δω ολοκληρα τα 4GB πρεπει να χω 64-bit λειτουργικο?Αυτο ειναι εξακριβωμενο?Ναι.Συν τα πολλά - αποκλειστικά και μόνο - θετικά που θα έχεις από μία τέτοια κίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Απρίλιος 18, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Μπορεις δλδ να μου αριθμησεις τα πιο σημαντικα κατα την γνωμη σου?(δεν εχω δει/χρησ ποτε 64bit win και δεν ξερω που διαφερουν με τα 32bit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Απρίλιος 19, 2006 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2006 Μπορεις δλδ να μου αριθμησεις τα πιο σημαντικα κατα την γνωμη σου?(δεν εχω δει/χρησ ποτε 64bit win και δεν ξερω που διαφερουν με τα 32bit)Επιγραμματικά, γιατί τα έχω πει πολλές φορές:1. Ίδια με των Windows Server 2003:----> Κώδικας----> Έκδοση (Windows NT 5.2.3790 SP-1)----> API----> Συμπεριφορά----> Σταθερότητα----> IRQ Sharing----> Αποκρισιμότητα----> Multitasking2. Κάθε 32-bit εφαρμογή βλέπει πλήρη 4GB virtual memory3. Εκμεταλλεύεσαι τους επιπλέον 8 registers γενικής χρήσης των AMD K8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.