NGF Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Δεν μπορω να διαβασω ενα συγκεκριμενο cd που ηταν σε περιοδικο. Εχει μεσα προγραμματα που χρειαζομαι πολυ και δεν ξερω τι να κανω. Μολις βαζω μεσα το cd κρασαρει ολο το συστημα. Δεν αντιδραει τιποτα και το dvdrw τα παιζει προσπαθωντας να το διαβασει. Μπορω με καποιο τροπο να παρω τα αρχεια του cd, να τα γραψω στο δισκο, οτιδηποτε. Ειδα εαν recovery tool - isobuster, θα το δοκιμασω αλλα δεν πιστευω να κανει τιποτα καθως το προβλημα πρεπει να ξεκιναει οτι δεν διαβαζει το cd το drive. Για να το δοκιμασω σε αλλο υπολογιστη, δεν μπορω αμεσα οποτε καμια λυση?Ευχαριστω!Καληνυχτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Είναι από το PcMagazine? Aν ναι στείλε τους εμαιλ να σο στείλουν άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Απρίλιος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Δεν μπορω να διαβασω ενα συγκεκριμενο cd που ηταν σε περιοδικο. Εχει μεσα προγραμματα που χρειαζομαι πολυ και δεν ξερω τι να κανω. Μολις βαζω μεσα το cd κρασαρει ολο το συστημα. Δεν αντιδραει τιποτα και το dvdrw τα παιζει προσπαθωντας να το διαβασει. Μπορω με καποιο τροπο να παρω τα αρχεια του cd, να τα γραψω στο δισκο, οτιδηποτε. Ειδα εαν recovery tool - isobuster, θα το δοκιμασω αλλα δεν πιστευω να κανει τιποτα καθως το προβλημα πρεπει να ξεκιναει οτι δεν διαβαζει το cd το drive. Για να το δοκιμασω σε αλλο υπολογιστη, δεν μπορω αμεσα οποτε καμια λυση?Ευχαριστω!Καληνυχτα!Aυτα που μπορω να σκεφτω ειναι 2. Ειτε το βαζεις σε PIO mode το drive σου μπας και το διαβασει, η βαζεις σε αλλο μηχανημα το dvd και προσπαθεις να το κανεις μια κοπια σε χαμηλη ταχυτητα (2.4, 4).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 12, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Να το βαλω σε αλλο μηχανημα αλλα δεν μπορω τωρα στα κοντα.Επισης δοκιμασα isobuster και ενω εμφανισε περιεχομενα cd μολις πηγα τα κανω εξαγωγη κρασαρε το συστημα και παλι.Το cd ειναι απο computer active. Εαν στειλω email θα μου στειλουν πισω ή αδικα θα στειλω το email? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Kανονικά πρέπει να σου στείλουν άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 13, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Εστειλα το email εχτες κατα τις 6 το απογευμα. Μεχρι τωρα τιποτα. Λογικο? Απλος αργησαν να απαντησουν ή βαρεθηκαν και κοιτανε να με αποφυγουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis01 Απρίλιος 13, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Μηπως ειναι βρωμικο απο κατω το cd? αν ειναι ενας καλος τροπος να το γυαλισεις ειναι με οδοντοκρεμα. Αν δεν ειναι, δοκιμασε να το αφησεις στην καταψυξη του ψυγειου για 15 λεπτα και δοκιμασε παλι αφου το σκουπισεις απο την υγρασια που θα εχει πιασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The King Απρίλιος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Εστειλα το email εχτες κατα τις 6 το απογευμα. Μεχρι τωρα τιποτα. Λογικο? Απλος αργησαν να απαντησουν ή βαρεθηκαν και κοιτανε να με αποφυγουν?καλα με e-mail περιμενεις;Γιατι δεν παιρνεις τηλ, ντρεπεσαι;Αν φταει το cd σιγουρα θα στο αντικαταστησουν φιλε,εφοοσον περασεις απο τα γραφεια τους φυσικα..Υπαρχει ακομη pc master; εχω να το παρω απο το 93-94.τι τιμη εχει φθασει τωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Απρίλιος 13, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Είχα και εγώ πρόβλημα με ένα DVD του RAM πήρα ένα τηλέφωνο και θα μου στείλουν νέο Μην στέλνεις email άδικα και χάνεις τον χρόνο σου, στην Ελλάδα του 2006. Τηλέφωνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 14, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Ok. Αυριο θα ερθει ενα φιλος μου με το laptop σπιτι μου και θα δοκιμασω και σε αυτον. Αλλιως τηλεφωνο. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι : τοσα κομματια του περιοδικου, εγω σε αυτο πηγα και επαισα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.