Jump to content

MSI K8N DIAMOND

ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Recommended Posts

:046: Eπειδή ο ευτυχής ατυχής έχω μία MSI K8N DIAMOND και έχω κάποια προβλήματα παιδικών ασθενειών θα ήθελα να μάθω άν υπάρχουν χρήστες πού να είναι ευχαριστημένοι και να μην έχουν προβλήματα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικά.:046: :046: :046:

σαν τι προβλημα εχεις με την συγκεκριμενη μητρικη? Κατεχω και γω μια παρομοια με την δικια σου αλλα δεν μου χει παρουσιασει τον ενα χρονο που την εχω τωρα καποιο προβλημα...εκτος του οτι με περιοριζει στο vcore αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο :)

Eχω με την PS2 δεν δίνει στο ποντίκι αλλα μου έκανε αδράνειες στο ποντίκι και σε usb. Eπισης και παγώματα εικόνων, επανεκκινήσεις κ.λ.π. Είχα ρύθμιση 2Τ και έβαλα 1Τ και κόλησε η εικόνα μετά την επανεκκίνηση. Γι' αυτό θα ήθελα να μάθω πόσοι δεν έχουν προβλήματα διότι για τα προβλήματα ξέρω.[ΒΛΕΠΕ σχετικό άθρο στις μητρικές]

εγω την εχω και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, το μονο που εχω παραπονο ειναι εκεινο το πλαστικο που συγκρατει την sli switch card το οποιο δεν ηταν καλο, με αποτελεσμα να εχω κανει ειδικη πατεντα με κλωστη και οδοντογλυφιδα για να τη σταθεροποιησω

εγω την εχω και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, το μονο που εχω παραπονο ειναι εκεινο το πλαστικο που συγκρατει την sli switch card το οποιο δεν ηταν καλο, με αποτελεσμα να εχω κανει ειδικη πατεντα με κλωστη και οδοντογλυφιδα για να τη σταθεροποιησω

για να καταλάβετε πριν αρχίσει να κοροιδευει κανείς το παιδί, πέραν του γεγονότος ότι καιν εγλω την πάτησα, είναι ό,τι πιο αισχρό υπάρχει σε sli card.

και γω πατενταρισμένο το χω

χεχεχεχεχε.....το θέμα είναι και χωρίς αυτή!

παραθέτω:

abit{στην άκρη σιδεράκια}:dsc40300ai.th.jpg

asus{στην άκρη σιδεράκια}:nforce4sliswitchsmall2kx.th.jpg

MSI{LOL}:sliselectorcard15do.th.jpg

να πω επίσης πως ακόμα και στο manual της MSI λέει πως το sli switch card πρέπει να είναι παράλληλο στην μητρική

μου φαίνεται πως κάποιος τεχνικός δεν ήξερε καλά μαθηματικά!

παιδιά μη παρεξηγηθούμε ετσι, μάρεσε πάρα πολύ η μητρικη, από τη creative που χει πάνω μέχρι και το άνετο oc, απλά με χάλασε τρελά η μόντα

εμενα παραλληλο ειναι, μηπως δεν το χεις βαλει καλα...γιατι απο οτι θυμαμαι ηθελε λιγο ζορι για να κατσει... :)

Εεε οχι και ανετο oc...στο λαιμο μου εχει κατσει ο περιορισμος του vcore...

εμενα παραλληλο ειναι, μηπως δεν το χεις βαλει καλα...γιατι απο οτι θυμαμαι ηθελε λιγο ζορι για να κατσει... :)

Εεε οχι και ανετο oc...στο λαιμο μου εχει κατσει ο περιορισμος του vcore...

εννοειταί πως δεν έφτασα σε περιορισμό vcore μόνο 400MHZ του χα ανεβάσει λόγω πολλών παραγόντων {άστα βράστα μνήμες, πρώτο OC κτλ}

αν δεις τη φωτό που έδωσα παραπάνω μόνο παράλληλα δεν είναι!

μηπως δεν το χεις μαγκωσει καλα μεσα στην σχισμη, γιατι ηθελε ζορι...αφου σε μια στιγμη νομιζα οτι θα εσπαγε χεχεχε. Παντως οντως το πιο σπαστικονευρωτικο μερος της εγκαταστασης συστηματος SLi ειναι το sli card. :)

οχι σε μενα ηταν το ακριβως αντιθετο, ηταν τοσο χαλαρο που εβγαινε και πεταγοταν η καρτουλα στα καλα καθουμενα. :072:

για να καταλαβετε τι εχω κανε, να σας πω το εξης. Αφου το κοντυνα εκεινο το πλαστικο που υποτιθεται οτι κραταει την καρτουλα με αναπτηρα, το εξαψα να μικρυνει δηλαδη, βρηκα κατι οδοντογλυφιδες που το πισω μερος τους ταιριαζε ακριβως μα ακριβως στην τρυπα που εμπαινε αυτο το μαραφετι, και μετα εδεσα το επανω μερος που ειχε μεινει μετα το καψιμο με κλωστη πανω στην οδοντογλυφιδα και πλεον ειναι τοσο γερο που δε κουνιεται ρουπι :044:

οχι σε μενα ηταν το ακριβως αντιθετο, ηταν τοσο χαλαρο που εβγαινε και πεταγοταν η καρτουλα στα καλα καθουμενα. :072:

για να καταλαβετε τι εχω κανε, να σας πω το εξης. Αφου το κοντυνα εκεινο το πλαστικο που υποτιθεται οτι κραταει την καρτουλα με αναπτηρα, το εξαψα να μικρυνει δηλαδη, βρηκα κατι οδοντογλυφιδες που το πισω μερος τους ταιριαζε ακριβως μα ακριβως στην τρυπα που εμπαινε αυτο το μαραφετι, και μετα εδεσα το επανω μερος που ειχε μεινει μετα το καψιμο με κλωστη πανω στην οδοντογλυφιδα και πλεον ειναι τοσο γερο που δε κουνιεται ρουπι :044:

και μένα αυτό είχε, πεταγόταν απο τη θέση της και μου είπε ο ''μαστορας'' πως είχε μια ασφάλεια απο πίσω που έσπασε lol

Εμένα ήταν βαλμένη οταν τήν πήρα και δεν είχε προβλημα. Μάλλον χάλασε κατά την τοποθέτηση απο κακό χέρι.Δεν μπορεί κάποιος θα είναι ευχαριστημένος γιατί εκτος από το ποντίκι οι άλλες ασθένειες είναι παιδικές και να αναφέρω οτι τωρα δουλεύει στην ρs2 παλι. Οταν άλλαξα την ρυθμηση απο 2Τ σε 1Τ στην αρχη κόλαγε η οθονη και τωρα δουλεύει τελεια.Δεν θελει τις αλλαγές καταστάσεων.Στη δουλειά τα παει τελεια.

• 3 weeks later...

Παιδες και εγω ακριβως την ιδια μητρικη εχω...πολλα απο τα bugs και τα προβληματα που προαναφερατε εχουν λυθει με τα τελευται updates του bios.

Τωρα οσο για τοπροβλημα με το sli δεν μπορω να εκφερω αποψη διοτι δεν εχω sli. Κατι ακομα που οφειλω να παρατηρεισω ειναι το προβλημα με τις μνημες και τις αθλιες τασης που δινει η μητρικη!!!Επισης οσοι εχετε την diamond μαζι με την συσκευασια υπαρχει και μια καρτουλα για το Diamond Club.εγγραφειτε στο εν'λογο φορουμ και ισως να βρειτε καποια ακρη με ττα προβληματα.

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.