ΔΙΟΜΗΔΗΣ Δεκέμβριος 18, 2006 Author #41 Δεκέμβριος 18, 2006 Δεν είναι ακριβές αλλά δέχομαι ότι αυτό το συμπέρασμα έβγαλες από τα μελάνια που σου έκατσαν. Θυμίσουν μόνο ότι υπάρχουν πολλές εταιρείες που φτιάχνουν μελάνιαΣίγουρα, δεν αποκλείετε με άλλα μελάνια να έχω καλύτερα αποτελέσματα.
cabrinha Δεκέμβριος 19, 2006 #42 Δεκέμβριος 19, 2006 Εχω ενα πολυμηχανημα lexmark εγω. Τα μελανια δεν εχουν τελειωσει αλλα πριν λιγες μερες που δοκιμασα να βγαλω κατι (προηγουμενη εκτυπωση πριν 1 χρονο) ο εκτυπωτης εδειχνε να τα κανει ολα ενταξει αλλα στο τελος η σελιδα που εβγαλε ηταν ασπρη. Δεν ειχε ριξει καθολου μελανι. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση?
coolmind Δεκέμβριος 19, 2006 #43 Δεκέμβριος 19, 2006 Εχω ενα πολυμηχανημα lexmark εγω. Τα μελανια δεν εχουν τελειωσει αλλα πριν λιγες μερες που δοκιμασα να βγαλω κατι (προηγουμενη εκτυπωση πριν 1 χρονο) ο εκτυπωτης εδειχνε να τα κανει ολα ενταξει αλλα στο τελος η σελιδα που εβγαλε ηταν ασπρη. Δεν ειχε ριξει καθολου μελανι. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση?Σε πρωτη φαση κανεις απο τις ιδιοτητες του εκτυπωτη εναν καθαρισμο στις κεφαλες.Αν δεν εχει αποτελεσμα η βελτιωση ουτε μετα απο δυο καθαρισμους τοτε πας για καινουργια μελανια.
coolmind Δεκέμβριος 19, 2006 #44 Δεκέμβριος 19, 2006 Σίγουρα, δεν αποκλείετε με άλλα μελάνια να έχω καλύτερα αποτελέσματα.Οι canon εχουν τα μικροτερα droplet δηλαδη ψεκαστηρες απο ολους τους αλλους εκτυπωτες.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να παιζουν καλα μονο με τα δικα τους μελανια η καποιας αλλης επωνυμης εταιριας(pelican,rotring).Απο εκει και περα το χαος,και καινουργιες κεφαλες αρκετα πιο συχνα απο το κανονικο.
schumifer Δεκέμβριος 19, 2006 #45 Δεκέμβριος 19, 2006 Οι canon εχουν τα μικροτερα droplet δηλαδη ψεκαστηρες απο ολους τους αλλους εκτυπωτες.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να παιζουν καλα μονο με τα δικα τους μελανια η καποιας αλλης επωνυμης εταιριας(pelican,rotring).Μην ορκίζεσαι κι όλας γιαυτό . Εντάξει κυκλοφορούν και μελάνια απάτες αλλά πολλά κάνουν μια χαρούλα. Βέβαια από τοτε που βγήκε η τελευταία γενιά τσιπς της κάνον μόνο αυθεντικά δυστυχώς
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Δεκέμβριος 19, 2006 Author #46 Δεκέμβριος 19, 2006 [Εχω ενα πολυμηχανημα lexmark εγω. Τα μελανια δεν εχουν τελειωσει αλλα πριν λιγες μερες που δοκιμασα να βγαλω κατι (προηγουμενη εκτυπωση πριν 1 χρονο) ο εκτυπωτης εδειχνε να τα κανει ολα ενταξει αλλα στο τελος η σελιδα που εβγαλε ηταν ασπρη. Δεν ειχε ριξει καθολου μελανι. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση?]***************Ένας χρόνος ειναι πολύ να αδρανεί και να θέλεις να δουλέψει πάλι. Σίγουρα έχει βουλώσει η κεφαλή και θέλει καθάρισμα cabrinha.
cabrinha Δεκέμβριος 19, 2006 #47 Δεκέμβριος 19, 2006 Σε πρωτη φαση κανεις απο τις ιδιοτητες του εκτυπωτη εναν καθαρισμο στις κεφαλες.Αν δεν εχει αποτελεσμα η βελτιωση ουτε μετα απο δυο καθαρισμους τοτε πας για καινουργια μελανια.Αν εχουν προβλημα οι κεφαλες θα λυθει αυτο με τα νεα μελανια? Τα μελανια μου δεν εχουν ενσωματωμένη κεφαλη δυστυχως. Πες μου ναι να χαρω γιατι τον εχω λιγο ξεγραμμενο τον εκτυπωτη. :022:Το ξερω οτι ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα μου. Δεν εχω προβλημα να παρω μελανια. Απλα φοβαμαι μηπως ειναι κατι αλλο και στοιχισει ο κουκος αηδόνι.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Δεκέμβριος 19, 2006 Author #49 Δεκέμβριος 19, 2006 Mπορεί να επανέλθει αν την βάλεις μέσα σε ένα διαλύτη για 2ημέρες και μετά να καθαρισθεί χωρίς να αφήσει λιπαρότητα.
cabrinha Δεκέμβριος 20, 2006 #50 Δεκέμβριος 20, 2006 Επειδη δεν βρηκα πως βγαινουν οι κεφαλες στο google πως πρεπει να το γραψω?
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Δεκέμβριος 31, 2006 Author #51 Δεκέμβριος 31, 2006 Δεν υπαρχει περίπτωση να μου ξεφύγει και να μην τον καταφέρω τον εκτυπωτή σου αλλά, δεν ξέρω να σε κατυθύνω απ' έξω, διότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ίδιον με τον δικό σου. Ας βρεθεί κάποιος που τον ξέρει απ' έξω να σου πει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.