Jump to content

Ποιό πολυμηχάνημα

ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Επειδή θέλω να πάρω ένα πολυμηχάνημα που να μου βγάζει μικρό κόστος ανά σελίδα, και αν είναι δυνατόν να έχει και τηλεομοιότυπο θα ήθελα την γνώμη σας ως προς τις αντοχές των μοντέλων. Το κόστος να κειμένεται ανάμεσα στα 350-450 €. Ευχαριστώ προκαταβοληκά.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Xμμ

Ποσα φυλλα ανα μηνα θες να βγαζεις;

Μιλαμε για λιγα (ελαφρια οικιακη χρηση) ή για πολλα (επαγγελματικη χρηση);

ΥΓ Το τηλεμοοιοτυπο=fax με εστειλε...λολ!

Στις τιμές που είπες κάνα HP θα έπαιρνα. Αλλά για ρίξε περισσότερες λεπτομέριες για την χρήση που το θες.

Όσο για το τηλεμοοιοτυπο=fax και εμένα με εστειλε...λολ! :D

και γω hp λέω.

το τηλεομοιότυπο με έστειλε επίσης - πως λέμε "απομορφωδιαμορφωτής=modem, διφίο=bit (δυαδικό ψηφίο), σύμπτυκτος δίσκος=cd...) (lmao)

Για να έχει ενδιαφέρον πρέπει να θυμώμαστε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μας. Aποκλείωνται laser. Πρέπει να παρει νωρίς κεφάλι στο κόστος ανά σελίδα.

Επειδή έχω τα πολυμηχανήματα της ΗΡ ... δεν είναι οικονομικά στο θέμα εκτύπωσης. Πρώτα από όλα κοίτα τα αναλώσιμα και το μέγεθος των μελανιών. Στα πολυμηχανήματα αυτά είναι πολύ μικρό και τελειώνει αρκετά γρήγορα. Για οικονομία πάς μόνο σε laser αλλά έχεις το μεινοέκτημα του ασπρόμαυρου.

Άρα πρέπει να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου ... Εκτυπωτής ή ΦΑΞ..

Η άλλη περίπτωση είναι φτηνό scanner ( Canon 60) , φτηνός εκτυπωτής px HP ή Canon) και μόντεμ..Τα εισερχόενα φαξ θα είναι ήδη σε ηλεκτρονική μορφή άρα και ευκολότερη αποθήκευση ενώ με το φαξ service των windows είναι αναγνωρίσιμα χωρίς ειδικό software.

Πιθανον να σου έρθει και φτηνότερα και σαν κόστος κτήσης ενώ αν πρόκειται για μεγάλο αριθμό εισερχομένων φαξ που να απευθύνονται σε δίκτυο χρηστών είναι ιδανικό. Το έχω εφαρμόσει εδώ και ένα χρόνο στην εταιρεία και τώρα δεν μπορούν διαφορετικά (δεν τους βολεύει το χειρογραφο πλέον...)

Πολύ κατατοπιστηκός. Συμφωνώ για τα ΗΡ οτι είναι αντιοικονομικά γι' αυτό σκεπτόμουν γιά ΕΡSON RX700 ή τα δύο CANON αλλά δεν ήξερα για τις αντοχες τους.

Θα έλθει απο Θεσσαλονίκη με 80 Ευρώ κάτω απο την τιμή του ΠΛΑΙΣΙΟΥ συν 13ε για μεταφορικά. Το ΠΛΑΙΣΙΟ μου έκανε νούμερα. Αθετούσε την παραγγελία ως προς τον χρόνο και επειδή δεν βολεύονταν και τα ήθελαν όλα δικά τους ακύρωσα την παραγγελία. Εντυπώσεις προσεχώς.

Ωραία... Αν έχει μετρητή για τις εκτυπώσης απλά βάστα μια σημείωση ώστε να ξέρουμε ποτε αλλάζει μελάνια.... Εγώ την πάτησα μετα HP...

Τα πρώτα μελάνια (αυτά που έχει μέσα) θα αργήσουν να τελειώσουν. Το δεύτερο σετ (αυτό που θα αγοράσεις) θα τελειώσει πιο γρήγορα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.