Jump to content

Αυτό πως ακριβώς το έκανε????

cakrit1442169096

Recommended Posts

Φωτιές, καπνοί, laser, γυμνόστηθες χορεύτριες......και αερόψυκτα......σαν seicento με 16άρες ζάντες, σπόιλερ μπρός-πίσω και μπουρί απο κρουαζερόπλοιο.

Καλά τα άλλα κατα την γνώμη μου είναι λίγο............. μπιπ.... αλλα αυτό με τα κοντέρ καλή φαση... δεν μπορώ να βγάλω τα λαμπάκια όλα τι λένε :(

Το επομενο μαργαριταρι μετα απο εκεινον με το pc ου πετουσε...

Αλλα οντως τα κοντερ ειναι καλα. Πως να το εκανε αυτο?

σαν γυφτικο αγροτικο του ΄70 ειναι.....

οποια πρωτοτυπη ιδεα χαθηκε στην καρακιτς συνθεση...

τα οργανα μπορει να ειναι και μουφα στο φιναλε

λειζερ,καπνοι(και καλα φωτιες) ...λειπει η ντισκομπαλα.......

ε ρεε.... εργαλεια ,μερακι, ικανοτητα υπαρχουν....ο χρονος ο φ...ης μου λεπει...

καλυτερα να θαυμαζουμε τους δ ι κ ο υ ς μας που ειναι κλασεις ανωτεροι

Nαι ρε παιδιά συμφωνώ οτι το τελικό αποτέλεσμα είναι καρα-κιτσαριο.. αλλά είναι μία ενδιαφέρουσα ιδέα .... φυσικά με αρκετά διαφορετική υλοποίηση.

νομιζω οτι το συγκεκριμενο κουτι το ειχε στο ''Ροδα , τσαντα και κοπανα'' ρε παιδια...

Nαι ρε παιδιά συμφωνώ οτι το τελικό αποτέλεσμα είναι καρα-κιτσαριο.. αλλά είναι μία ενδιαφέρουσα ιδέα .... φυσικά με αρκετά διαφορετική υλοποίηση.

Συμφωνω απολυτα...

• 5 weeks later...

ρε τι ειναι αυτα που λετε κορυφαιο ειναι.Τι σας χαλαει δηλαδη?? Βλεπω πριν καποιος εκανε ποστ ενα απλο κουτι Viper χωρις κανενα modding(αρκετα καλο παντως) κ γραφαν ολοι"μπραβο μεγαλε","τι κουταρα ειναι αυτη" και τετοια.Και εδω εχουμε ενα κουτι που δεν υπαρχει αλλο τετοιο,με πολυ ωραιο concept και το βγαλατε κιτς:072:

Σχετικό είναι πάντα το τι είναι ωραίο και τι όχι. Ή καλύτερα είναι τελείως υποκειμενικό. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Τα mod που έχει κάνει είναι μεν ενδιαφέροντα αλλά ίσως υπερβολικά για κάποιους. Προσωπικά δεν μου αρέσει. Προτιμώ λιτά κουτιά. Το συγκεκριμένο το θεωρώ κάπως υπερβολικό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.