Jimo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Έχω ένα Western Digital ata-100 250 γίγα. Βασικά άρχισε τα τρελά του , οταν τον ανοίγω , κάνει επαννεκίνηση ο υπολογιστής. Κουφό...Ετσι πήρα την απόφαση να κάνω backup στα 230 gb που έχω και τα χρειάζομαι πανω - κάτω όλα. Θέλω να κάνω backup σε DVD. Βασικά , θέλω να μου πείτε ποιο πρόγραμμα και τι διαδικασία θα ακολουθήσω για να κάνω backup στα DVD. Σκεφτόμουν με διαδικασία μετατροπής σε .iso . Τι πρέπει να κάνω για να χωρέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αρχεία σε DVD? Μέθοδοι συμπίεσης (χωρια του .zip...) Έχετε καμια καλή ιδέα? :017:
yanni Απρίλιος 10, 2006 #2 Απρίλιος 10, 2006 Νομίζω το ποιο απλό θα ήταν η αγορά ενός δίσκου 250+ GB και μετά να κάνεις το backup με την ησυχία σου. Η ιδέα πάλι για απόλυτη συμπίεση και τα ρέστα θα σε γλυτώσει π.χ. από 10 DVD, αλλά θα προσθέσει ίσως φασαρία που δεν αξίζει τον κόπο σε καμιά περίπτωση. Άσε που κάθε τι που θα χρειάζεσαι μετά θα πρέπει να το ψάχνεις ανάμεσα σε 50 DVDs και όταν το βρίσκεις θα πρέπει να το αποσυμπιέσεις κιόλλας.
adagio Απρίλιος 11, 2006 #3 Απρίλιος 11, 2006 Συμφωνω και εγω.Backup 250Gb σε DVD ειναι μεγαλη φασαρια.Ασε που μετα απο λιγο καιρο μπορει να αρχισουν να κολλανε μερικα θα αναγκαστεις τελικα να αγορασεις σκληρο και θα φας αλλη ποση ωρα για να περασεις τα DVD στον καινουργιο δισκο
geo_hal Απρίλιος 11, 2006 #4 Απρίλιος 11, 2006 Ο χρόνος που θα καταναλώσεις για να γράψεις 62+ dvd σε συμφέρουν να πάρεις έναν άλλον σκληρό και με κάποιο προγραμμα να κάνεις mirror αυτόν που έχεις. Έτσι θα γλιτώσεις και το format. Έτσι και αλλιώς άμα σου βαράει ο σκληρός όπως λες, αργά ή γρήγορα θα σε αφήσει. Οπότε πάρτον μία ώρα νωρίτερα...
NGF Απρίλιος 11, 2006 #5 Απρίλιος 11, 2006 Το να παρεις δευτερο δισκο ειναι το καλυτερο για back up. Περνας οτι θες στο δευτερο ευκολα και γρηγορα (τουλαχιστον πιο γρηγορα απο dvd).
Jimo Απρίλιος 11, 2006 Author #6 Απρίλιος 11, 2006 thanks ρε παιδιά και γω που το σκεφτόμουν μάλλον για καινούργι οσκληρό θα καταλήξω.... Seagate όμως!!! no more WD !! Ευχαριστώ και πάλι...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.