mamelskill Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Παιδιά xairete.exw ένα προβληματάκι.πήρα ένα laptop acer5622 και όταν παίζω παιχνίδια δε βάζει μονο του την ανάλυση των windows με αποτέλεσμα να χάνω από δεξιά και aristera.sto age of empires δεν υπήρχε πρόβλημα στο generals άλλαξα την ανάλυση από το αρχείο .ini αλλα σε κάποια αλλα games δε βρίσκω από που να αλλάξω ανάλυση απέξω και από μέσα δε μου δίνει 1280x800.Καμια ιδέα?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2006 Η αναλυση στα windows ειναι 1280x800?Δες αν το refresh rate της οθονης ειναι στο ανωτερο που υποστηριζει η οθονη (σου βγαζει αυτοματα τιμες που υποστηριζει η οθονη σου) γιατι αυτο εχει να κανει με τις αναλυσεις (πχ εγω για να εχω 1152x864 πρεπει να εχω στο 75 refresh rate), αυτο βεβαια εχει να κανει με αναλυσεις windows αλλα δεν ξερω κατι αλλο να σου πω. Μπορεις να πεις ενα απο αυτα τα παιχνιδια γιατι καποιες φορες πρεπει να ενεργοποιησεις αλλες επιλογες στα παιχνιδια οπως open gl προκειμενου να βαλεις παραδειγμα 32bit βαθος χρωματος ή αλλες ρυθμισεις γραφικων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamelskill Απρίλιος 10, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2006 στα windows είναι 1280x800.to refresh rate είναι 60max. μεγιστη ανάλυση είναι 2048x1536 όχι ότι βγάζεις ακρηto generals δε μου δίνε ανάλυση 1280x800 αλλα αλλάζοντας όπως προείπα από ένα αρχείο .ini την ανάλυση δουλεύει μια χαρα.to age of empires πάλι douleuei.αρα το πράγμα δουλεύει αρκεί να βρω κάποια ρύθμιση...δε νομίζω ότι έχει να κάνει κάτι με open gl και τέτοια κόλπα αλλα με το ΑΤΙ Catalyst Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2006 Εβαλες τελευταιους drivers καρτας γραφικων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamelskill Απρίλιος 10, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2006 δεν είμαι κανένας άσχετος αλλα νομίζω ότι έβαλα.επειδή από το site τις ati δε ξέρω ποίους να πάρω για ati mobility το πήγα μέσα από την acer.εάν ήταν 70 megabytes τους έχω βάλει.και μάλλον ήταν δηλαδή.υποθέτω ότι το software τις σερίας 5620 πάει πακέτο με το software τις σειράς 5670 γιατί το manual είναι κοινό και μοντέλο 5622 το site τις acer δεν έχει.άλλωστε επειδή όλα πάνε πολύ καλά μάλλον έβαλα σωστούς drivers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2006 Τωρα δυσκολευει το πραγμα. Για τωρα δεν σκεφτομαι καποια λυση - τι να πω!Παντος απο οτι ειδες ακομα δεν εχει περασει καποιος mod/admin! Οποτε κατι πιστευω θα γινει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamelskill Απρίλιος 10, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2006 lol οντως.ευχαριστω παντως.ADMINS!!!ΕΛΑΤΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Απρίλιος 10, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2006 Δεν έχω εμπειρία από widescreen οθόνες. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω site. Έχει αρκετά tweaks και κολπάκια για widescreen οθονες κ παιχνίδια. http://www.widescreengamingforum.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.