Jump to content

Chaintech VNF4 + AMD Dual Core

Nognir

Recommended Posts

Ρε παιδιά αξίζει κάποια χρονική στιγμή να αλλάξω τον cpu μου (AMD Athlon 64 3700+ San Diego) σε Dual Core, νοουμένου ότι θα καταργηθεί έως το τέλος του 2007 το Socket939; Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το πλαίσιο όπου αγόρασα την μητρική μου (Chaintech VNF4) έχοντας την απορία της εμφάνισης 1000ΜΤ/S αντί 2000 του manual και της σελίδας του Πλαισίου, η απάντηση που έλαβα είναι ότι τα 2000ΜΤ/S εμφανίζονται μόνο σε Dual Core. Ισχύει αυτό, και αν ναι, αξίζει η αναβάθμιση όταν το 939 θα φτάνει στο τέλος του;

αν χρειαστεις dual core , και αν τοτε που θα τον χρειαστεις δεν θες να αλλαξεις μαζι και μητρικη και μνημες, τοτε ναι θα αξιζει.

Να αγορασεις προκαταβολικα χωρις να το χρειαζεσαι, κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει.

τα 2000ΜΤ/S εμφανίζονται μόνο σε Dual Core

Αρε χακεράδες!!! Εγραψαν οι άτιμοι παλι....

Μπορεί να αναφέρεται το 2000 ως 1000 αν εννοεί μονο την άνοδο(δλδ το μισό cycle)

(οπως με τις DDR που ενω ειναι πχ500 εμφανιζεται 250)

Μπορεί να κάνω και λάθος, ας αποφανθούν οι ηδίμονες...

Αρε χακεράδες!!! Εγραψαν οι άτιμοι παλι....

Μπορεί να αναφέρεται το 2000 ως 1000 αν εννοεί μονο την άνοδο(δλδ το μισό cycle)

(οπως με τις DDR που ενω ειναι πχ500 εμφανιζεται 250)

Μπορεί να κάνω και λάθος, ας αποφανθούν οι ηδίμονες...

Tι ειπαν παλι οι ανθρωποι!!!!!!!!!!! Ι Love Plaisio:050:

• 1 month later...
Ρε παιδιά αξίζει κάποια χρονική στιγμή να αλλάξω τον cpu μου (AMD Athlon 64 3700+ San Diego) σε Dual Core...

Αξίζει τα μέγιστα.

Όποιος έχει αυτή τη στιγμή single-core 939 και δεν του βάλει ποτέ dual-core επάνω, έχει χαραμίσει ανεπανόρθωτα την επένδυση που έκανε.

Ρε παιδιά αξίζει κάποια χρονική στιγμή να αλλάξω τον cpu μου (AMD Athlon 64 3700+ San Diego) σε Dual Core, νοουμένου ότι θα καταργηθεί έως το τέλος του 2007 το Socket939;

εαν θες να μεινεις σε 939, τότε για μενα, η καταλληλη χρονική στιγμη για Χ2 ή opteron 165/170/175 ειναι οταν κυκλοφορίσουν οι conroe και λογικά πέσουν οι τιμες των ΑΜD.

Ο επεξεργαστης που εχει τώρα ειναι ήδη αρκετα δυνατός, και τα λεφτα για εναν μετριο μοντελο Χ2 (πχ 4400+) δε δικαιλογούν τις επιδόσεις τους, εκτός βεβαια αν ασχολήσε με επεξεργασία video και γενικα κανεις βαριά χρήση multitasking.

Ξανατονίζω αυτη τη στιγμή με αυτα τα λεφτα που ζητανε.

Εαν πέσουν οι τιμες τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Εγώ δηλαδή που παίζω μόνο παιχνίδια και χρησιμοποιώ φωτοσόπ και και κάνω λιγουλάκι ενκόδινγκ, ποιόν να προτιμήσω τον 3700+ ή τον Χ2 3800+?

San Diego με χιλια και καλα κλοκια!

Το αφήνω ασχολίαστο.

Οντως υπερβαλλω... λιγακι.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν αξιζει να παρει χ2 3800 ή 4200 αντι για san diego 3700.Eννοειται οτι οι μεγαλοι dual core ειναι καλυτεροι.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν αξιζει να παρει χ2 3800 ή 4200 αντι για san diego 3700.Eννοειται οτι οι μεγαλοι dual core ειναι καλυτεροι.

Πάλι θα το αφήσω ασχολίαστο.

Εγώ δηλαδή που παίζω μόνο παιχνίδια και χρησιμοποιώ φωτοσόπ και και κάνω λιγουλάκι ενκόδινγκ, ποιόν να προτιμήσω τον 3700+ ή τον Χ2 3800+?

Opteron 165 ή 170.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.