giannhspatra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Έχω το Destinator 3 εγκατεστημένο στο λαπ τοπ μου και θέλω απλα να χρησιμοποιήσω τους χάρτες του..αλλά θέλει να βλέπει gps device...μήπως ξέρει κανείς κανένα τρόπο για προσομοίωση της λειτουργίας ενός gps έτσι να το κοροιδέψω απλά για να ανοίξει????η κάποιο άλλο τρόπο που το πρόγραμμα να μη μου ζητάτει τη Gps συσκευή????
Nikolas_A Ιούνιος 19, 2006 #2 Ιούνιος 19, 2006 Έχω το Destinator 3 εγκατεστημένο στο λαπ τοπ μου και θέλω απλα να χρησιμοποιήσω τους χάρτες του..αλλά θέλει να βλέπει gps device...μήπως ξέρει κανείς κανένα τρόπο για προσομοίωση της λειτουργίας ενός gps έτσι να το κοροιδέψω απλά για να ανοίξει????η κάποιο άλλο τρόπο που το πρόγραμμα να μη μου ζητάτει τη Gps συσκευή????Δοκίμασε αυτό (έχει demo).Αν τα καταφέρνεις στον προγραμματισμόδεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο νε φτιάξεις ένα πρόγραμμα που να γράφει προτάσεις ΝΜΕΑ.Νικολας
cabrinha Ιούνιος 19, 2006 #3 Ιούνιος 19, 2006 Βαλε το οχι στη λειτουργια πλοηγησης αλλα στο σχεδιασμο δρομολογησης.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.