Jump to content

PSU για Overclocking!

koumle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποιό PSU μου προτείνετε να πάρω για overclocking?????

Βασικά είμαι ανάμεσα στο: OCZ Modstream 450W

OCZ Modstream 450W

και στο: Tagan TG480-U01 New Version

Tagan TG480-U01 New Version

Ποιό από τα δύο να πάρω?????

Έχετε κάτι κάλυτερο να μου προτείνετε σε αυτά τα λεφτά περίπου????? 100-120Ε.

:bigsmile:

Το πρωτο ή το Enermax (στην ιδια κατηγορια χρηματων ειναι). Για το δευτερο δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα για τις τελευταιες 'φουρνιες'.

φηλε το enermax 475 που εχω μαμαει με ολα αυτα που εχω στην υπογραφη μου + ανεμηστηρες και neon ..πολυ σταθερες τασεις.. τωρα για τα αλλα 2 δεν ξερω....

ocz απλα κορυφη για τα λεφτα τους.Δωσε κατι παραπανω και παρε το 520 powerstream.Δεν θα τα κλαψεις τα λεφτα σου το μονο σιγουρο.

Απο τα δυο παντως ocz μακραν.

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 02:14]

πάρε tagan δεν θα μετανοιώσεις .........

Ρε μεγαλε τοσα χαλασαν τον τελευταιο καιρο(μαζι και το δικο μου)και επιμενετε εκει;Αν του κατσει καμια στραβη;

Εγω θε ελεγα να παρει το Enermax 495 απο www.Eshop.gr 105 ευρω τελικη η να παρει το Fortron 500 απο www.msystems.gr γυρω στα 80 ευρω τελικη(αυτο πηρα εγω και φενεται παρα πολυ καλο).

Αρχική απάντηση από Rommel.Gr [Σήμερα, στις 09:45]

Ρε μεγαλε τοσα χαλασαν τον τελευταιο καιρο(μαζι και το δικο μου)και επιμενετε εκει;Αν του κατσει καμια στραβη;

Εγω θε ελεγα να παρει το Enermax 495 απο www.Eshop.gr 105 ευρω τελικη η να παρει το Fortron 500 απο www.msystems.gr γυρω στα 80 ευρω τελικη(αυτο πηρα εγω και φενεται παρα πολυ καλο).

εγώ αυτο έχω .......και το έχω ....γονατίσει : 5 fans + vantec tornado 92mm + delta 80mm

+ Prescott 3,2@4,3 GHZ!

το ξέρω για τα ελαττωματικά που εμφανίστηκαν ...και εμένα πηγαν να μου πουλησουν ενα χώρις ναυλον γύρω από το κουτι αλλά δεν.... μάσησα......

520 powerstream ή Enermax 701.Tα τροφοδοτικά και τα μόνιτορ είναι τα μόνα που τα αγοράζεις για να τα έχεις για πολύ καιρό, οπότε μήν τσιγκουνευτείς σε αυτά ;)

Αρχική απάντηση από nkoumle [Σήμερα, στις 00:22]

Τι λέτε για το Fortron Bluestorm 500?

Είναι καλό?

?????

Φιλε μου το εχω εδω και μια εβδομαδα και φενεται πολυ καλο,τωρα για παραπανω δεν ξερω,αλλα πολλοι λενε οτι ειναι απο τα καλυτερα τροφοδοτικα τα Fortron.

για το enermax που έχω, και που το ξέρω, μπορώ να πω ότι δίνει πολύ σταθερές τάσεις, ακόμα και σε full load, τέρμα ρεύματα, και μπόλικους ανεμιστήρες...

η δε γραμμή 3.30 που μέτρησα είναι στα 3.38 πραγματικά...

Τελικά πήρα το Fortron Bluestorm 500

Το είχε προσφορά το Multirama για μία μέρα

μόνο, 69,62Ε από 116,82Ε

Fortron Bluestorm 500

Έκανα καλά που το πήρα?

Αντέχει στο overclocking?

ειχε τετοια προσφορα το μουλτιραμα και δεν μιλατε ρε σεις?

ακομα δεν το πιστευω οτι εκαναν τετοια προσφορα για μια μερα

μηπως εγινε λαθοσ στο thread?

Αψογη αγορα, δε θα το μετανιωσεις. Τα Fortron ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουνε, και στη τιμη που το βρηκες ειναι πολυ καλη περιπτωση.

Αρχική απάντηση από alex_000

Φοβερή τιμη για το fortron . Το πλαισιο ειχε ενα 430 (νομιζω) fortron 120 e....

460w ειναι... Ακριβο ομως αν σκεφτεις οτι το 550 το εχουν 3 ακριβοτερο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.