_john12 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Ρε παιδιά, ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να γλιτώσω το format? Έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποια προγράμματα, που κάνουν αυτή τη διαδικασία, χωρίς να γίνει format. Ξέρει κανένας κάτι;Ευχαριστώ.
Viper-kt Απρίλιος 10, 2006 #2 Απρίλιος 10, 2006 Δεν καταλαβα ακριβως τι θελεις να κανεις. Θελεις να κανεις format με ξεχωριστο προγραμμα? Δεν υπαρχει ουτε γινεται κατι τετοιο.
_john12 Απρίλιος 10, 2006 Author #3 Απρίλιος 10, 2006 Όχι, απλά να τρέξω κάτι και να μου ανεβάσει τις επιδόσεις, έτσι ώστε να πάρει παράταση το μηχάνημα.
cakrit1442169096 Απρίλιος 10, 2006 #4 Απρίλιος 10, 2006 Ημιμετρα ηπάρχουν πολλά.... Γενικός για να συντηρήσεις το μηχάνημα σου.. αλλά μην περιμένεις τις διαφορές που θα δεις με ένα καλό φορμάτ
Viper-kt Απρίλιος 10, 2006 #5 Απρίλιος 10, 2006 tuneup utilities 2006. Αλλα οπως ειπε και ο cakrit, με ενα καλο format θα δεις αποτελεσμα.
steve_m Απρίλιος 10, 2006 #6 Απρίλιος 10, 2006 Δε μπορω να καταλαβω γιατι θες να αποφυγεις τετοια ευλογια οπως το format.Μετα απο ενα format το pc πεταει! Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να συγκεντρωσεις σε εναν αλλο δισκο (storage) ολους τους drivers και τα προγραμματα ωστε σε 5 λεπτα να εχουν εγκατασταθει ολα κι ετσι να μπορεις να κανεις format καθε μηνα.
Indiana Απρίλιος 10, 2006 #7 Απρίλιος 10, 2006 Δε μπορω να καταλαβω γιατι θες να αποφυγεις τετοια ευλογια οπως το format.Μετα απο ενα format το pc πεταει! Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να συγκεντρωσεις σε εναν αλλο δισκο (storage) ολους τους drivers και τα προγραμματα ωστε σε 5 λεπτα να εχουν εγκατασταθει ολα κι ετσι να μπορεις να κανεις format καθε μηνα.δεν χρειάζεται format κάθε μήνα...εσύ κάνεις κάθε μήνα? πως αντέχεις....?:118: ένα καλό φορματ χρειάζεται στην αρχή και μετά καλή συντήρηση :003:
NGF Απρίλιος 10, 2006 #8 Απρίλιος 10, 2006 Ακριβως το format ειναι το καλυτερο. Αμα ηξερες πως ποσο ωραια νιωθω μετα απο format - λεω αυτο ειναι υπολογιστης!Τα διαφορα εργαλειακια για τετοια δουλεια σου ανεβαζουν σημαντικα λιγοτερο τις επιδοσεις σχετικα με το format
cakrit1442169096 Απρίλιος 10, 2006 #9 Απρίλιος 10, 2006 δεν χρειάζεται format κάθε μήνα...εσύ κάνεις κάθε μήνα? πως αντέχεις....?:118: ένα καλό φορματ χρειάζεται στην αρχή και μετά καλή συντήρηση :003:Kαι ένα καλό ghost για να μην παιδευόμαστε συνέχεια με τα ίδια και τα ίδια
steve_m Απρίλιος 10, 2006 #10 Απρίλιος 10, 2006 δεν χρειάζεται format κάθε μήνα...εσύ κάνεις κάθε μήνα? πως αντέχεις....?:118: ένα καλό φορματ χρειάζεται στην αρχή και μετά καλή συντήρηση :003:Ασε ασε ,εχω φτιαξει μια δικια μου patchariσμενη version που τα κανει ολα μονη της.Εγω απλα βαζω το cd μεσα και κανω κατι αλλο για μια ωρα.Μετα μεσα σε 8 λεπτα εχω εγκαταστησει ολα τα προγραμματα,στο τσακα τσακα.
Jimo Απρίλιος 16, 2006 #11 Απρίλιος 16, 2006 ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς? Εγω έχω backup σε εξωτερικό και όποτε είναι για φορμάτ , βαριέμαι να ξανακάνω τις εγκαταστάσεις και τις ρυθμίσεις.... παίζει κανένα πρόγραμμα που να σου βάζει τις ίδιες ρυθμίσεις στα προγραμματα που είχες πριν αφου πρώτα στα εγκαταστήσει? Ελπίζω να καταλαβένετε το τι ζητάω...:112:
platonas1442169068 Απρίλιος 18, 2006 #12 Απρίλιος 18, 2006 Acronis true image η ghost.Εγω αυτο κανω.Κανεις ενα format και μετα περνας drivers,ρυθμισεις κτλ.Φτιαχνεις ενα image πχ με το acronis και εισαι ετοιμος.Οταν θες ξανα φορματ απλα κανεις restore image και το pc σου σε 10 λεπτα ειναι σαν να εχεις κανει καινουρια εγκατασταση αλλα θα εχεις και τις ρυθμισεις ετοιμες.Εγω αυτο κανω και μου εχει λυσει τα χερια....η εγκατασταση των xp ηθελε 15 με 20 λεπτα απο μονη της...εγω σε 10 λεπτα ειναι σαν να κανω format,εγκατασταση XP,drivers,settings και μερικα προγραματακια που εχω περασει!
geo_hal Απρίλιος 18, 2006 #13 Απρίλιος 18, 2006 Acronis true image η ghost.Εγω αυτο κανω.Κανεις ενα format και μετα περνας drivers,ρυθμισεις κτλ.Φτιαχνεις ενα image πχ με το acronis και εισαι ετοιμος.Οταν θες ξανα φορματ απλα κανεις restore image και το pc σου σε 10 λεπτα ειναι σαν να εχεις κανει καινουρια εγκατασταση αλλα θα εχεις και τις ρυθμισεις ετοιμες.Εγω αυτο κανω και μου εχει λυσει τα χερια....η εγκατασταση των xp ηθελε 15 με 20 λεπτα απο μονη της...εγω σε 10 λεπτα ειναι σαν να κανω format,εγκατασταση XP,drivers,settings και μερικα προγραματακια που εχω περασει!Ναι όντως με το acronis εαν το ψάξεις κάνεις πολλά πραγματάκια....Edit:Όσο για την ανάσα που θα δώσεις στο σύστημα σου μετά το format κανένα προγραμματάκι δεν στο κάνει. Τώρα εαν θέλεις να ανεβάσεις επιδόσεις με overclocking για να πάρει παράταση το μηχάνημα σου είναι άλλο θέμα!
Yiannis01 Απρίλιος 18, 2006 #14 Απρίλιος 18, 2006 Παντως αν θελεις να αποφυγεις το format προς το παρον μπορεις να δουλεψεις κατι σαν το norton utilities για να καθαρισεις την registry και να κανεις check τους δισκους. Θελει προσοχη ομως γιατι πρεπει να ξερεις τι ειναι αχρηστο και μπορει να σβηστει απο τις καταχωρισεις στη registry, για να ελαφρυνει το συστημα.
steve_m Απρίλιος 18, 2006 #15 Απρίλιος 18, 2006 Παιδια δοκιμαστε το nlite ειναι αρκετα πιο ευκολο απο τη διαδικασια με ta deploy tools που εχουμε στο forum.http://www.nliteos.com/
_daemon_ Απρίλιος 18, 2006 #16 Απρίλιος 18, 2006 Με το acronis κάνεις πράγματι πολλά...http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=22445
maddoctor Απρίλιος 18, 2006 #18 Απρίλιος 18, 2006 γινεται να κανουμε format χωρις να σβησουμε τον δισκο? :108::108: Συγνώμη!?Μα φορμάτ κάνουμε για αυτό το λόγο! :109:Εάν δεν θέλεις να χάσεις το περιεχόμενο του δίσκου σου, μετέφερε ότι θέλεις κάπου αλλού, σε ένα δεύτερο δίσκο ή σε δισκάκια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.