mogolfiero Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 Ηello παίδες!Εχω μια μικρή αποριούλα.Τελικά τι παιζει με το Vcore? (oπως λεει και ο τιτλος του thread)Ποσο πρεπει να ειναι? Ποσο παιζει απο mobo σε mobo?Εγω πχ έχω μια Asus P5LD2 Deluxe με εναν 64bit Intel 3.2Ghz πανω.Στο bios η μετρηση του Vcore είναι 1,42 ενω μεσα στα windows με ενα προγραμμα της Asus το PC Probe 2 μου την βγαζει στα 1,33V. Δεν είναι παρα πολύ λίγο?Aπλά προβληματίστηκα και ειπα να ρωτήσω!Ευχαριστω!
varelasj Απρίλιος 10, 2006 #2 Απρίλιος 10, 2006 Γενικα μην εμπιστεύεσαι και πολυ το software αν δεν μετρησεις μονος σου με πολυμετρο δεν μπορεις να ξερεις με σιγουρια...
Γιάννης_84 Απρίλιος 10, 2006 #3 Απρίλιος 10, 2006 Το προβλεπόμενο vcore γι' αυτόν τον επεξεργαστή ποιο είναι καταρχάς; Εάν το τροφοδοτικό είναι της προκοπής και στο bios είναι στο auto τότε ότι και να λένε τα διάφορα diagnostic μάλλον δεν έχει και τόση σημασία ειδικότερα εάν ο υπολογιστής είναι γενικά σταθερός. Βέβαια όταν θέλεις να υπερχρονίσεις αλλάζει το πράγμα...
mogolfiero Απρίλιος 10, 2006 Author #4 Απρίλιος 10, 2006 Δεν έχω ασχοληθει ακομα με ο/c οποτε με αυτο το θεμα θα ασχοληθουμε αργοτερα. Το PSU μου ειναι Enermax 535w, με λιγα λογια πολυ σταθερο με μετρημενες τασεις με πολυμετρο ολα οκ.Δεν λεω, μπορει να μετραει λαθος το προγραμμα στα xp αλλα η vcore μου στα 1,42V (απο το bios) ειναι ενταξει?O υπολογιστης ειναι σταθεροτατος δεν εχω κανενα προβλημα απλα θελω να δω ακριβως αυτο που ρωτησες. Ποσο ειναι περιπου το vcore για τετοια CPU και mobo
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.