morph Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2005 Εδώ και 1 1/2 χρόνο ψάχνω να βρώ πιο είναι το τραγούδι (κάπως ανατολίτικο) που έχει στην διαφήμηση 12* Metaxa dry. Ποιο είναι ρε παιδιά... στο myphone ρωτησα αλλά χωρίς απάντηση 2-3 φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Ρε morph στο myphone απο οτι ξερω δεν ειναι για τραγουδακια,, και ουτε o labης ..Αλλα επειδη εχουμε και εξω Lab ικες γνώσεις . .Perry Como Don't let the stars get in your eyes ( αυτο ειναι το παλιο)Sugarbabes -Overload αυτο εσυ θες σίγουρα ,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Ιανουάριος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Το Sugarbabes -Overload σίγουρα όχι (το έχω αλλωστε) για να δουμε για το άλλο... ούτε το άλλο (στο myphone υπήρχε ενα thread με καμα 100στη σελίδες για τραγούδια από διαφημίσεις, γι αυτό το αναφέρω) Είναι ένα που δέιχνει τον barman να ανοίγει ένα κουτι με κατι μπουκάλια. και τη δειχνει αυτές τις μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 αυτα που σε εδωσα ειναι του Metaxa ,, α ειναι καινουρια , θα προσεξω την διαφήμηση και θα σου πω. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Ιανουάριος 26, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 OK παιδιά το βρήκα (δηλ. μου το βρήκαν, για να είμαι ηλικρινής) Ευχαριστώ. Πολύ ώραίο τραγούδι όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από morph OK παιδιά το βρήκα (δηλ. μου το βρήκαν, για να είμαι ηλικρινής) Ευχαριστώ. Πολύ ώραίο τραγούδι όμως... Πως λεγεται τελικα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Ιανουάριος 26, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Flam - Monsoon. Πολύ καλό!!!! (σε όσους αρέσει αυτού του είδους η μουσική, βέβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.