Jump to content

7900gt ναι ή οχι???

Braveheart

Recommended Posts

στο Πλαίσιο στο MALL είδα σήμερα το πρωί χύμα πάνω στον πάγκο αρκετές 7900gt σε ASUS και Albatron, πρέπει να είχαν μόλις παραλάβει γιατι δεν τις είχαν βάλει στα ράφια

εγω θα σου προτεινα να παρεις χ1800gto γιατι απο οτι ξερω ξεκλειδωνει σε xl.εγω στη θεση σου θα επερνα ati οτι και να γινοταν.θα σου προτεινα επισης να περιμενεις να βγουν οι directx10 τοτε θα εισαι οκ

κοιταξα στο site του πλαισιο και ειδα την 7900gt της asus με χρονισμους 600/1300!!! ισχυει? ή ειναι τυπογραφικο λαθος?

Ρε παιδιά μπήκα στο www.legitreviews.com και εκεί ανεβάσανε την 7900gt σε 563/1560 και ξεπερνούσε σε απόδοση μια 7800gtx 512mb. Και η XFX έβγαλε 7900gt με VIVO. Αυτό σημαίνει ότι θα παίζει με HDR+AA μαζί;

μονο οσοι εχουν ati μπορουν να κατεβασουν ενα patch για να ενεργοποιησουν και τα δυο

Οπότε θα περιμένω για αναβάθμιση της κάρτας γραφικών... Μου την σπάει που η 7900gt έχει την τέλεια σχέση τιμής απόδοσης αλλά δεν έχει το συγκεκριμένο feature που έχει μια x1600... Σε κανα-δυο χρόνια ή λιγότερο ελπίζω να αλλάξει αυτό...

τελικα εχει ελλειψη η συγκεκριμενη καρτα και αν φερουν θα φερουν 2-3 κομματια το καθε μαγαζι. Βρηκα ευτυχως μια της albatron στο πλαισιο και την αρπαξα διχως δευτερη σκεψη. Απο βδομαδα θα εχω και benches με o/c και χωρις.

ευχαριστω guys...οριστε και μια pic απο το new αποκτημα.

Η ψυκτρα ειναι η κλασικη που φορουν ολες οι 7900gt εκτος απο μερικες εξαιρεσεις...:039:

post-1878-1442174360,4878_thumb.jpg

λοιπον η καρτα ειναι εξωπραγματικα δυνατη. Την εχω κλοκαρει στα 576/863 και παιζει το quake4 σε 1280χ1024 high quality και 16x με κυμαινομενο 16-25 frames. Ενω αμα κατεβασω το anisotropic στο 8x το παιχνιδι τρεχει ''αερα πατερα'' (30-55 frames) . :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.