Jump to content

Zippy 720W ομαδικη...

GoriLLakos1442169075

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον ας αρχισω....

Σε κανεναν μηνα εγω και ο Esdee θα παραγγειλουμε αυτo εδω το τροφοδοτικο:

Zippy 720W

Βγαζει

30Α στην 3.3

45Α στην 5

52 στην 12αρα γραμμη και εχει μονο μια αλλα βγαζει DUAL 6 PIN FOR PCI-E /SLI...!!

Oποιος ενδιαφερεται ας το γραψει σε αυτο το thread....

Tιμη αναμενουμε εντο εβδομαδας....αλλα λογικα θα παει πανω απο 300€..!

Κι εγώ ενδιαφέρομαι αλλά πρέπει να δούμε τιμές κλπ κλπ... Θα παρακολουθώ και θα δώσω τελική απάντηση :) Πάντως βάλε μια υποψηφιότητα εδώ...

Το σκέφτομαι.

Λεπτομέριες...πόσο...από που...κλπ ?

Για το ποσο ειπα και στο πρωτο ποστ οτι θα ξερουμε σε καμια εβδομαδα...

Το απο που ειναι λιγο πολυπλοκο....αμα μεινω μονο εγω και ο Βαγγελης...λογικα θα το παραγγειλουμε μονοι μας...αμα μαζευτουμε παραπανω υπαρχρει μια περιπτωση να τα φερει το multirama extreme για μας για να μας βγουν φθηνοτερα....

Έχουμε κανένα νέο? Δεν βλ'επω πολύ μεγάλη προσέλευση...

Λογικό.

Αυτό το τροφοδοτικό είναι για λίγους....και όχι για την κάθε "κουτσή Μαρία" :003:

Καποια αλλα zippy που ξερω , δεν ειναι καθολου μα καθολου αθορυβα . Ουτε καν ησυχα δεν ειναι.

Ειναι για ποιο αγριες καταστασεις ... :D

νομίζω δεν είναι και πολύ αθόρυβο κάνω λάθος?

Δεν θα ειναι για 24/7...ουτε καν για μηχανημα στημενο....μονο για εναν σκοπο..:D:D:D

Οποτε ο θορυβος ειναι το τελευταιο που μας απασχολει..:D

@Lord συντομα θα εχω απαντησησ..:D

Πολύ μεγάλο για το τίποτα.. εγώ με Chieftec 360W βολεύομαι κοντά 3 χρόνια+.. τώρα που θα αγοράσω τροφοδοτικό το πολύ να πάρω Chieftec 550W.. παραπάνω είναι υπερβολές.. SLI/Crossfire/Dual Core δεν έχω.. το πολύ καμία 7800GS AGP..

ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ...

Πολύ μεγάλο για το τίποτα.. εγώ με Chieftec 360W βολεύομαι κοντά 3 χρόνια+.. τώρα που θα αγοράσω τροφοδοτικό το πολύ να πάρω Chieftec 550W.. παραπάνω είναι υπερβολές.. SLI/Crossfire/Dual Core δεν έχω.. το πολύ καμία 7800GS AGP..

:031:

No οφενς αλλά φιλε μου και εδώ πχ είσαι ψιλοφφ. Το θεμα είναι για ομαδική και εσύ λες για το chieftec. :102:

Πραγματικά μη με παρεξηγήσεις αλλά ηθελα να το επισημάνω επειδή σε άλλο θρεντ έλεγες πως σε κράζαμε αδικα.

Re pokemon μπορεις να μην σπαμαρεις παντου??

Σε παρακολουθω πολυ καιρο και κανεις παντου τα ιδια...το θεμα ΔΕΝ ΛΕΕΙ

ΤΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΕΧΕΤΕ....ΑΛΛΑ....ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΙΚΗ...ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ...ΕΛΕΟΣ

Ορθον. Γινεται ομαδικη για ενα απο τα κορυφαια τροφοδοτικα κ ποσταρουν μονο οι ενδιαφερομενοι και βγαινεις και λες οτι και το chieftec σου καλο ειναι? Εισαι off....

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.