Jump to content

Ποιό mp3 player στο 1Gb;

vgiozo

Recommended Posts

Ποιό mp3 player θα μού προτείνατε κοντά στα 100-130€;

Κυκλοφορούν πολλές μάρκες στην αγορά με παρόμοια χαρακτηριστικά και το βρίσκω κάπως δύσκολο να επιλέξω...ενδεχομένως αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι κάποιες αναφορές σχετικά με την ποιότητα του ήχου, απροβλημάτιστη λειτουργία κα.

Το 1 γίγα μού φαίνεται αρκετό και δεν θα ήθελα να κινηθώ στην ανώτερη κατηγορία τιμών...

...Αν είναι να δώσω παραπάνω, θα προτιμούσα να πάρω κάποιο με μεγαλύτερη χωρητικότητα...

το Creative Zen Micro 6GB κοστίζει γύρω στα 180€ και παρόλο που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα χρειαστώ τόση χωρητικότητα, ο λόγος χωρητικότητας/τιμής με βάζει σε πειρασμό (δεν είμαι απο αυτούς που ακούν μουσική στον δρόμο...μού αρέσει να ακούω τους ήχους της πόλης, των ανθρώπων και της φύσης όταν περπατώ - το θελω κυρίως για τα ταξίδια)

Μερικά που έχω βάλει στο μάτι είναι τα ακόλουθα

- CREATIVE ZEN Nano Plus 1GB

- TRANSCEND MP3 T-SONIC 520 FM

Λέω να προτιμήσω κάποιο με ραδιόφωνο και δυνατότητα εγγραφής...

Κάθε παρατήρηση ή πρόταση δεκτή...

TRANSCEND MP3 T-SONIC 520 FM το πηρα πριν κανα μηνα...πολυ καλο μαν μπαταρια τρωει πολυ αλλα απο ολα τα αλλα πολυ καλο...χρειαζεται ενα ζευγαρι πολυ καλα ακουστικα με μικρη αντισταση για να ακουσ δυνατα..

Θα σου πρότεινα να δεις και τα iriver

Εξαιρετική ποιότητα ήχου και πολύ καλή η ποιότητας κατασκευής τους.

Κάνουν τα πάντα. Και η εγγραφή από το ραδιόφωνο είναι πολύ καλή.

ο μόνο μείον είναι η τιμή τους, αλλά είναι κοντά σ΄ αυτά που θες να δώσεις.

Τranscend και απο μενα.Πολυ τιμιο και πολυ ομορφο.Για iriver πηγαινα αλλα τελικα ειναι παρα πολυ ακριβα για αυτα που προσφερουν και την εγγυησουλα του πλαισιου και εισαι κομπλε

To Transcend δεν είναι διαθέσιμο, οπότε θα πρέπει να πάρω κάποιο άλλο...όπως έχουν τα πράγματα είμαι μεταξύ των

- MAXFIELD G-FLASH DELUXE 1GB = 136.95 (eshop)

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.455571

- Creative Zen Nano Plus Black 1GB = 126.14 (play247)

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=2_19&products_id=1431

Ποιό να προτιμήσω; Ολίγον τί επείγον...

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο CREATIVE MUVO V 200 στο 1GB.

Δες και τιμές στο skroutz it : http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=creative+muvo+v200+1gb&sp_catcode=SKROUTZ

Σήμερα το βρήκα στο Multirama 99Eυρό.

Νομίζω καλή τιμή για 1G και ραδιόφωνο και εγγραφή.

Το είχα δεί κι αυτό, αλλά με χάλαγε κάπως το λευκό χρώμα...από την άλλη αν η τιμή του είναι στα 99€ (με ΦΠΑ) στα μουλτιραμα, ίσως αξίζει...

έχει το Zen Nano Plus στα 109€, αλλά μόνο κατόπιν παραγγελίας...δεν είναι διαθέσιμο δλδ και το βιάζομαι ολίγον τι...

Δεν την έχει ανεβάσει στο site τη προσφορά αυτή ακόμη.

Εγώ το είδα στο διαφημιστικό φυλλάδιο που είχαν στην Κ.Ελευθεροτυπία, αν δεν κάνω λάθος και πήγα σήμερα και το χτύπησα.

Η μόνη διαφορά που είδα μεταξύ των Zen Nano Plus - MuVo V200 είναι η μη υποστήριξη απο το τελευταίο της εγγραφής και κωδικοποίησης ήχου από line-in θύρα...

...δεν νομίζω να μου λείψει...

Ισως περάσω αύριο απο εκεί...βέβαια αν τύχει κι έχει διαθέσιμο το Zen Nano Plus, που και πάλι είναι σε πολύ καλή τιμή, θα πάρω το τελευταίο...

Ευχαριστώ για την πληροφορία...

Τελικά πήρα το MuVo V200...(είχαν και το Zen Nano Plus αλλά τελικά το άφησα)...

Ο ήχος έχει υψηλή ένταση και στα παραδοσιακά, ρεμπέτικα, "έντεχνα", pop άντε και λίγο bit που ακούω εγώ αποδίδει αρκετά καλά...κανένα παράπονο...

Το άσπρο χρώμα είναι όμορφο, έλα όμως που εγώ είμαι σχεδόν πάντα στα μαύρα ή τα σκούρα ντυμένος και "χτυπάσει" λίγο η αντίθεση...

Δεν έχω ψάξει καλά ακόμη το μενού και τις επιλογές προκειμένου να έχω σαφή εικόνα...

...αυτό που δεν μου άρεσε ωστόσο είναι ότι πχ όταν παίζει ένα τραγούδι σ' έναν συγκεκριμένο φάκελο και θέλω να ακούσω κάποιο άλλο ή άλλα που βρίσκονται σε άλλο φάκελο, όταν αλλάζω φάκελο απο το μενου, αρχίζει αυτόματα να παίζει το πρώτο τραγούδι του φακέλου...έτσι συμβάινει το αρκετά ενοχλητικό να αρχίζει και να σταματάει συνέχεια ενόσω ψάχνω αυτό που θέλω να ακούσω στη συνέχεια...

Ωραίο θα ήταν να συνεχίζεται κανονικά η αναπαραγωγή του προηγούμενου επιλεγμένου κομματιού και να μεταβαίνει στο πρώτο κομμάτι του φακέλου που με ενδιαφέρει (χωρίς να αλλάζει κατά την αναζήτηση) μόνο όταν πατήσω scroll select...

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.