underachiever Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2006 εχω 2χ1g Kingston Value με UCCC και αντιμετωπιζω το εξης διλημμα. Βαζοντας 1Τ φτανω στα ορια με 280 fsb, διαιρετη 333, cpu multiplier x9 (στα 229 τρεχουν δλδ οι μνημες και 2520 η cpu) και χρονισμους 3-4-4-8, ενω βαζοντας 2Τ μπορω αυτη τη στιγμη και ειμαι stable σε πρωτες δοκιμες με 250 fsb, 1:1, cpu multiplier x10, (250 μνημη και 2500 cpu) στους ιδιους χρονισμους, 3-4-4-8 κλπ. Υπ'οψην οτι δειχνει να πηγαινει παραπανω ανετα. Εγω νομιζω πως πρεπει να προτιμησω το bandwidth και ας ειναι σε 2Τ, εσεις τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Μα δεν έχεις γράψει τι bandwidth έχεις στα 229 και τι έχεις στα 250.Φυσικά και πρέπει να επιλέξεις με βάση το bandwidth. Το θέμα είναι ότι παίζεται αν θα έχεις ψηλότερο bandwidth στα 250@2T αντί για τα 230@1T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Μπα χωρις 1Τ δε λεει και αποκλειεται διαφορα 20ΜΗz στις μνημες να καλυπτουν τα χασιμο απο 1Τ σε 2Τ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
underachiever Απρίλιος 8, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 κανω μετρησεις σε benchmarks επι αρκετη ωρα και μπορω να πω οτι ειναι ακριβως μα ακριβως στα ιδια επιπεδα, στο spi μαλιστα ειναι ακριβως η ιδια τιμη στο 1m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
underachiever Απρίλιος 8, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 σε σχεση με το πως ειχα πριν τις ρυθμισεις μου ο επεξεργαστης ειναι κατα 20 mhz κατω αυτη τη στιγμη, αν εστιασουμε αποκλειστικα σε memory bandwidth και οπως αυτο μετραται απο προγραμματα τυπου sandra, everest κλπ, ειμαι κατα 200-300 mb/sec πανω σε σχεση με πριν. Το καλο ειναι οτι σηκωνει και παραπανω ανεβασμα, προς το παρον ομως θα το ξετιναξω λιγο να δω αν ειναι σταθερο γιατι οι μνημες ειναι value, διαλεγμενες αλλα value. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.