Jump to content

Αναβαθμιση σε ΑΜD ..

minotavrs

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπεριζω την παρέα ειπα να αναβαθμιστώ και κατεληξα σε αυτη την συνθεση απο ενα γειτονικο μαγαζί

mysyseshop3zq.th.jpg

με τελική τιμή τα 620€ .

θα ηθελα την γνωμη σας για το συστημα αλλα και για την τιμη γενικοτερα

ευχαριστώ πολυ ...

Μια χαρα το βλεπω.

Thanks m8 !! :054:

PS: Ο Τάκης τι κανει ειναι καλα επάνω ?

Θα πρότεινα καλύτερη κάρτα γραφικών... Τώρα εξαρτάται και από τη χρήση που το θες το μηχάνημα. Αν δεν σε πολυενδιαφέρουν τα παιχνίδια τότε μια χαρά είναι!!

Θα πρότεινα καλύτερη κάρτα γραφικών... Τώρα εξαρτάται και από τη χρήση που το θες το μηχάνημα. Αν δεν σε πολυενδιαφέρουν τα παιχνίδια τότε μια χαρά είναι!!

Όχι δεν παίζω games ..

Για κάνα maya την θέλω αλλα την πατησα γιατι δεν θα την βλεπει το mac tigger και θα πρεπει να περιμενω drivers:037:

Αν δεν παίζεις παιχνίδια τότε και μια X600pro σου κάνει.

Εδώ και το Tomb Raider Legend σηκώνει και βγαίνει 65-85 ευρώ.

Επίσης γιατί sli; Το σκέφτεσαι για το μέλλον; Αλλά και πάλι, γιατί;

EDIT: Εκτός και αν την παίρνεις για τον εξοπλισμό της οπότε πάω πάσο...

Και εγω με τη σειρα μου θα σου ελεγα να πας σε 2Χ1 Μ/Β cache (4400+) αν δεν επηραζει πολυ το οικονομικο βεβαια...!

Γιατί να τα δώσεις για τον 4200 και να μην πάρεις τον 3800?

Ειπα τα παραπανω € που δεν εδωσα για καρτα γραφικών να τα χωσω στον επεξεργαστη ..

Επίσης γιατί sli; Το σκέφτεσαι για το μέλλον; Αλλά και πάλι, γιατί;

EDIT: Εκτός και αν την παίρνεις για τον εξοπλισμό της οπότε πάω πάσο...

Ακριβώς αυτο το τελευταιο που γραφεις, απο την στιγμη που πηγα για αναβαθμιση και εχω και το Ηyper που υποστηριζει sli ηταν ευκαιρια για το μελλον :p

Και εγω θα πρότεινα τον 3800 ή τον 4400(+100€ αλλα 2Χ1ΜΒ cache)

Ξεφευγα πολύ μετά (θέλω να παρω και το ΜΙΟ Α701 και δεν με παιρνει :119: )

Και εγω με τη σειρα μου θα σου ελεγα να πας σε 2Χ1 Μ/Β cache (4400+) αν δεν επηραζει πολυ το οικονομικο βεβαια...!

Μην με βαζετε σε σκεψεις και το παραγειλα ... :108:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.