cabrinha Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Εκανα για πρωτη φορα ενα τεστ με το νερο στα δισκακια που χρησιμοποιω. Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας. Τα δισκακια ειναι ΤDK DVD-R (item code dvd-r47ec) και το αντιγραφικο μου ενα BTC DRW1008 Απλα να σημειωσω οτι ο χρονος αναγνωρισης βγηκε τεραστιος γιατι οταν εκλεινε η υποδοχη παρενεβληθει ενα καλωδιο και δεν το αφησε να κλεισει τελειως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Απρίλιος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Δε μου καθονται καλα τα PIF σου . Πολυ κοκκινο βλεπω .Σε 4Χ εγραψες το DVD-R ? Tι ταχυτητα γραφει στο κουτακι του ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Απρίλιος 8, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Ναι το PIF ειναι αρκετα υψηλο. Εχεις δοκιμασει καθολου αλλα δισκακια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Απρίλιος 8, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Σε 4x γράφω πάντοτε καθώς μονο dvd+r μπορώ να γράψω σε 8x (άσχετα από το γεγονός ότι γράφονται μονο μέχρι το 80%). Δεν έχω δοκιμάσει αλλα δισκάκια γιατί τα συγκεκριμένα και ωραία θήκη έχουν και σε όσα players τα έχω βάλει παίζουν κανονικά. Τα συγκεκριμένα είναι dvd-r 1-8x single sided. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.