cabrinha Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Εκανα για πρωτη φορα ενα τεστ με το νερο στα δισκακια που χρησιμοποιω. Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας. Τα δισκακια ειναι ΤDK DVD-R (item code dvd-r47ec) και το αντιγραφικο μου ενα BTC DRW1008 Απλα να σημειωσω οτι ο χρονος αναγνωρισης βγηκε τεραστιος γιατι οταν εκλεινε η υποδοχη παρενεβληθει ενα καλωδιο και δεν το αφησε να κλεισει τελειως.
Stelaras Απρίλιος 8, 2006 #2 Απρίλιος 8, 2006 Δε μου καθονται καλα τα PIF σου . Πολυ κοκκινο βλεπω .Σε 4Χ εγραψες το DVD-R ? Tι ταχυτητα γραφει στο κουτακι του ?
varelasj Απρίλιος 8, 2006 #3 Απρίλιος 8, 2006 Ναι το PIF ειναι αρκετα υψηλο. Εχεις δοκιμασει καθολου αλλα δισκακια ?
cabrinha Απρίλιος 8, 2006 Author #4 Απρίλιος 8, 2006 Σε 4x γράφω πάντοτε καθώς μονο dvd+r μπορώ να γράψω σε 8x (άσχετα από το γεγονός ότι γράφονται μονο μέχρι το 80%). Δεν έχω δοκιμάσει αλλα δισκάκια γιατί τα συγκεκριμένα και ωραία θήκη έχουν και σε όσα players τα έχω βάλει παίζουν κανονικά. Τα συγκεκριμένα είναι dvd-r 1-8x single sided.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.