bad duck Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2006 Πήρα καινούριο εγγραφέα DVD και θέλω να το δηλώσω ως master και το παλιό ως slave δεν έχω καταλάβει πώς ρυθμίζουμε το βραχυκυκλωτήρα(jumper).Θα παρακαλέσω για βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Απρίλιος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Πανω στον ιδιο τον οδηγο εχει οδηγιες για το πως πρεπει να ρυθμισεις τα jumpers. Συνηθως ειναι ακριβως πανω απο αυτα οι οδηγιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio1442169075 Απρίλιος 7, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 C M S S S L | | |καπως ετσι τα δειχνει στο πανω μερος - cs>cable select - ms> master - sl>slave.............βαλε το τζαμπερακι αναλογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad duck Απρίλιος 9, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια όντος βρήκα αυτό το σχέδιο πάνω στο παλιό DVD-RW ρύθμισα το jumper όλα καλά.Συγνώμη που άργησα να απαντήσω μου έτυχε κάτι έκτακτο και έμεινα μακριά απο τον υπολογιστή αρκετές ημέρες.Πάλι ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.