NGF Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Γεια στα παιδια...Εχω μια κ.γραφικων geforce 4 mx440 128mbΕπισης εχω rivatuner τελευταια εκδοση.Λοιπον το default core clock ειναι 275 mhzdefault memory clock ειναι 320 mhzΑξιζει να την πουσαρω καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Oχι. Μια που είχα την πήγα 400/450ή 500 δε θυμάμαι. Με ψηκτρα απο Ρ4 και 120@2000rpm. Κερδισα στο Aqmrk3 300 πόνοτους(παραληλα είχα κλοκάρει και την cpu) Kai έβγαζε ~1000 marks!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 6, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Λαθος έκανα!(2 years passed..!) Ήταν 440ΜΧSE Nα! την ξεθαψα την φωτό 351/355 από 250/250 Η cpu είναι CelerondD330@3,2 Θαυμάστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Απρίλιος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Δεν πιστεύω να κερδίσεις κάτι αξιόλογο με αυτήν την κάρτα ώστε να της ανεβάσεις τους χρονισμούς. Αν το ρωτούσες 3-4 χρόνια νωρίτερα κάτι θα έκανες αλλά και πάλι είναι MX. Χαμένος κόπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 6, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Λετε ε..?Τωρα επειδη δυσκολευομαι να παρω καινουργια. Οχι οτι ειναι τεραστιες οι τιμες γιατι ετσι και αλλιως που και που παιζω παιχνιδια. Δηλαδη δεν θα μου δωσει τιποτα σε εικονα ακομα και αν την τραβηξω τερμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Απρίλιος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Σε απόδοση εννοείς έτσι; Γιατί η ποιότητα εικόνας δεν βελτιώνεται με OC μάλλον το αντίθετο αν το παρακάνεις.Σε απόδοση τι να σου κάνει αυτή η κάρτα στα σύγχρονα παιχνίδια. Και 10% να την πουσάρεις στα 30-40 frames που θα βγάζει θα κερδίσεις 1-2 frames το δευτερόλεπτο. Πιστεύω χαμένος χρόνος είναι να κάνεις oc σε αυτήν την κάρτα, εκτός και είσαι... ανήσυχο πνεύμα (inquiring mind;) ) και απλά θες να δεις που πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 7, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Περι εικονας ποιος μου ειπε ο βελτιωνεται...δεν θα τον βρω πουθενα!Αλλα ακομα και σε αποδοση γενικα. Αλλα αν ειναι να δινει τοσο λιγο και να εχω και κανα ατυχηματακι (δεν θα δω απλος εικονα) τοτε μαλλον το ξεχναω.thanks boys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 7, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Ότι κερδίσεις από την κάρτα αυτή κέρδος είναι.Μια Chaintech που είχα παλιά ανέβαινε τρελά. Από 275 ο πυρήνας είχε φτάσει τα 400 και οι Samsung μνήμες της από 300 ξεπέρασαν τα 440.Θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι ενώ το Colin McRae 2003 (αν δεν κάνω λάθος) δεν ήταν playble παρά μόνο στα 800χ600, κατάφερε να το κάνει playable στα 1024χ768 (πάντα χωρίς ΑΑ/ΑF εννοείται).Βέβαια, αυτή είχε 128-bit δίαυλο και όχι 64 όπως η ΜΧ440 του soulclaimer.Κλόκαρέ την όσο πάει έτσι για το χαβαλέ αλλά μην περιμένεις να τρέξεις οποιοδήποτε σύγχρονο παιχνίδι.Υπ'όψιν οτι η κάρτα δεν υποστηρίζει καν DX8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 7, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Η δικιά μου default έβγαζε 630marks@AQ3. ΟC makes the hardware πατατάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 8, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Προγραμματακια για ελεγχο σταθεροτητας και τετοια?Θα μπορουσα να googlαρω αλλα υπαρχει πολλη σαβουρα οποτε παω κατευθειαν στα καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent1442169115 Απρίλιος 8, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Χωρίς να είμαι ειδικός θα σου πω τα παρακάτω benchmarks που νομίζω πως κάνουν για τη δουλειά που τα θες (βάκτα σε loop):3dMark0x (μάλλον για την κάρτα που αναφέρεις το 01 είναι το "σύγχρονο" της, όχι οτι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλα, αλλά για να συγκρίνεις αποτελέσματα στο Online database που έχει η εταιρεία του προγράμματος)AquaMarkΠερίμενε και τους υπόλοιπους να σου πουν περισσότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 8, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 To kaλύτερο stability τεστερ είναι oi 1000λοοπες στο 3DMark 2001 με φουλ απο τους drivers και απο τις ρυθμισεις του προγράμματος. Aμα αντεξει αυτό, τοτε δε παθαίνει τιποτα. Παιρνει όμως κανα 24ωρο/ανάλογα το συστημα. Μπορεις και με πιο λιγες λουπες. πχ 100(=light testing ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Απρίλιος 8, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2006 Προγραμματακια για ελεγχο σταθεροτητας και τετοια?Θα μπορουσα να googlαρω αλλα υπαρχει πολλη σαβουρα οποτε παω κατευθειαν στα καλυτερα!τι να τα κανεις.το μονο ουσιαστικο κριτηριο ειναι το αν κολλαει στα παιχνιδια η οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 9, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 Αυτο που φοβαμαι ειναι μη μου κανει τιποτα παραξενα στα καλα καθουμενα γιατι δεν εχω και ρευστο να παω να παρω αλλη (εχω να αλλαξω psu, ενα μοντεμ adsl, dvdrw). Ενταξει λοιπον το μεσημερι αρχιζω τα κλοκια και συντομα μεχρι το βραδυ, το πολυ αυριο εδω θα ειμαι για καλο ή για κακο (ευχομαι καλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 9, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 Πρωτα αποτελεσματα. Εβαλα: Core clock : 320mhzMemory Clock : 360mhzΠηγα να παιξω counter-strike και εκανε κατι ψιλοκολληματα.Μετα ανεβασα σε 330 και 370 αντιστοιχα και το cs εβγαζε κατι τελιτσες στα γραφικα. Τωρα κατεβασα σε 300 και 340 αντιστοιχα και δεν κολησε καθολου - μια χαρα ολα. Καμια συμβουλη - παρατηρηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Απρίλιος 9, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 οτι εκει σε γενικες γραμμες θα εισαι οκ.χωρις κολληματα και artifacts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 9, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 Θα δοκιμασω και αλλα παιχνιδια να δω τι θα κανει. Και κατι αλλο...το overcloking το εκανα σε επιπεδο hardware, σε επιπεδο driver και με τις ιδιες ρυθμισεις με hardware μου εκανε βλακειες. Τελειες στην οθονη - παντου οχι μονο σε παιχνιδια. Γιατι αραγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Απρίλιος 9, 2006 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 τι εννοεις σε επιπεδο hardware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 9, 2006 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 Έχει καμια ψυξη η καρτουλα? Βαλε να την χτυπάει ένα 120χιλ φαν και θα σταματήσουν οι τελίτσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Απρίλιος 9, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 @soulclaimerΝαι να βαλω ψυξη μην γινει πυροτεχνηματα!Αν βλεπω διάφορα τετοια φταιει οτι θερμαινεται? Επισης αν την σκισω στην ψυξη θα μπορω να την ανεβασω κατα πολυ παραπανω απο οτι τωρα?@giorgos th.Εννοω οτι το rivatuner εχει δυο επιλογες : -Target Adapter - Low level hardware overcloking-Driver Settings - Drive Level hardware overclokingΕγω επαιξα με το πρωτο.Τωρα βεβαια μπορει να εχω καταλαβει και λαθως και επειδη τωρα μαθαινω απο overcloking sorry για τυχον βλακειες μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.