Jump to content

Overclocking σε 7600gt

Nognir

Recommended Posts

Χαιρετίζω τους gamers. Γνωρίζει κανένας που φτάνουν τα όρια της 7600gt, νοουμένου ότι δεν έχει εξωτερική παροχή ρεύματος; Δηλαδή, πόσο φτάνουν οι χρονισμοί με την κατανάλωση στο peaking να μην ξεπερνά τα 75w; Έχω μια ΧFX 7600gt XXX

Επειδή ρε συ είδα χτες στο πλαίσιο την x1800gto 260euro που σηκώνει ξεκλείδωμα pipeleines και overclocking και σκέφτομαι αν έκανα λάθος που πήρα την 7600gt. Τώρα είναι κλοκαρισμένη από την XFX στα 590/800 και με το Coolbits μου "ανεβαίνει" ως τα 676/945 (δεν την χρόνισα όμως εκεί, περιμένω να πάρω το F.E.A.R. πρώτα). Btw βγήκε καμιά ψύκτρα συμβατή με 7600;

Επειδή ρε συ είδα χτες στο πλαίσιο την x1800gto 260euro που σηκώνει ξεκλείδωμα pipeleines και overclocking και σκέφτομαι αν έκανα λάθος που πήρα την 7600gt. Τώρα είναι κλοκαρισμένη από την XFX στα 590/800 και με το Coolbits μου "ανεβαίνει" ως τα 676/945 (δεν την χρόνισα όμως εκεί, περιμένω να πάρω το F.E.A.R. πρώτα). Btw βγήκε καμιά ψύκτρα συμβατή με 7600;

ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

μη την ανεβάσεις ως εκεί χωρίς να είσαι σίγουρος! περίμενε να βγουν νέοι drivers και το νέο rivatuner....ποιους drivers χρησιμοποιείς?

κοίτα η Χ1800GTO είναι όντως καλή, αλλά και η 7600GT δε πάει πίσω

Τους 84.21.

Το Riva έχει λειτουργία εντοπισμού μέγιστης συχνότητας χωρίς artifacts?

Anyway θα πάρω αργότερα σήμερα το F.E.A.R και θ αμεταφέρω εντυπώσεις

Για τις μάρκες η διαφορά πρέπει να είναι στην ποιότητα του PCB και της ψύκτρας

Για να παίζει καλά το F.E.A.R. χρειάζεται 1gb ram και πάνω? Αλλιώς με maximum quality, Vsync ON, Soft shadows OFF και χωρίς AA/AF στα 1024*860 μου βγάζει average 31fps, και κολλάει σε αρκετές φάσεις.

(Specs:athlon 3700+ San Diego, XFX 7600gt XXX, chaintech vnf4, transcend 512mb c.l. 2,5)

Για να παίζει καλά το F.E.A.R. χρειάζεται 1gb ram και πάνω? Αλλιώς με maximum quality, Vsync ON, Soft shadows OFF και χωρίς AA/AF στα 1024*860 μου βγάζει average 31fps, και κολλάει σε αρκετές φάσεις.

(Specs:athlon 3700+ San Diego, XFX 7600gt XXX, chaintech vnf4, transcend 512mb c.l. 2,5)

με 512 mb μνημης λογικο ειναι να κολλαει.βαλε αλλο ενα στικακι των 512 και θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα γιατι εχεις αρκετα καλο συστημα και το χαντακωνεις ετσι.

προσωπικη μου γνωμη ειναι πως πλεον δεν χρειαζεται να κοιτας καν τις μαρκες της καρτας για o/c κλπ κλπ.παιρνεις την φθηνοτερη και καθαριζεις..

με 512 mb μνημης λογικο ειναι να κολλαει.βαλε αλλο ενα στικακι των 512 και θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα γιατι εχεις αρκετα καλο συστημα και το χαντακωνεις ετσι.

συμφωνώ και γω. η default μου 7600GT χωρίς AA/AF βγάζει άνετα frames σε 1280res{το μόνο που την γ@μ@ είναι τα volumetric lights}

Ρε παιδιά μόλις την έβαλα και στο ξεκίνημα αντί για ddr400, cl 2,5 μου έβγαλε ddr333, cl2. Είναι φυσιολογικό στο Dual DDR;

παίξε με τις ρυθμίσεις στο bios και σετάρισε τις εσύ στο manual στα ddr400 και τρέξε memtest

Ακόμα και με τις λάθος ρυθμίσεις, έρχεται το bench:

1024, 4AA/8AF, maximum graphics, Vsync, SS ON:

2% below 30fps, 57% between 30-40fps, 44% above 40fps

minimum 22, average 44, maximum 77.

Στο Bios που έλεγξα μου βγάζει τις παλιές ρυθμίσεις στις μνήμες, αλλά στο ξεκίνημα τα προαναφερθείσα. Να τ'αφήσω καλύτερα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.