Jump to content

αυτοι στο plaisio ειναι για ......να μην πω

ultraex2005

Recommended Posts

βλεπω μια καρτουλα 6200 128 albatron για τον γιο μου

βλεπω καλα η δεν βλεπω καλα εχειιιιιιι.και molex και ανεμιστηρα πονηρευομαι

αυτες εχουν πυρηνα 6600 και κλεισμενα τα εχτρα πιπες μονο 4 εχουν

για να γινει 6600 απλη με 8 πιπες και με 40 ευρο ..λοιπον

παιρνω το αυτοκινητο και ναμε εκει του λεω θελω την συγκεκριμενη

και μου δειχνη μια αλλη ασχετη 6200 μιση απο την αλλη χωρις molex

με μια ψυκτουλα μια σταλια ουτε στους χρονισμους της δεν θα δουλευε

καλα τι ειναι τουτο του λεω ?μου λεη αυτη ειναι ..μα του λεω το site σας

το ειδες ?το ειδα μου λεη ..για ξαναδεστο του λεω ..ωπα αλλη ειναι

μου λεη α.... το καταλαβες του λεω .για ενα λεπτο μου λεη εχει απο αυτες

6 κομματια στο κετρικο μας μαγαζι... ειμαι τυχερος ειπα και γλυτωσε τα μπινε.......κια που με κουβαλισε ως εκει παιρνω τι αμαξι και να με στο

κεντρο ..ερχομαι απο το αλλο σας μαγαζι θελω την καρτα μου δειχνει την ιδια

δεν ειναι δυνατον λεω ρε παιδια το site σας το βλεπετε καμμια φορα

εχει μπει μπει μου λεη λαθος φωτογραφια με τα πολλα κρατηθηκα και δεν

τους εβρισα εχασα απλως δυο ωρες γιατι δεν κανουν καλα την δουλεια τους

ουφ ....τα ειπα και ξαλαφρωσα

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Δηλαδη εσυ ηθελες να αγορασεις το προιον της φωτογραφιας και εμεσως να τους κοροιδεψεις?

Μπορει να εκανε λαθος στην φωτο το πλαισιο, αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να εχεις τετοια παραπονα.

εχει μπει μου λεει λαθος φωτογραφια

Καλά μας πείσατε πες τους... οι κλασσικές μπακάλικες μαμακίες... Τι να πούμε ρε παιδιά.... δεν είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη... εγώ μέχρι τώρα σε 6 μήνες πήγα 3 φορές στο κατάστημά τους (25κλμ μακρια) γιατί πολύ απλά προφανός ο υπάλληλος που μιλήσαμε στο τηλ. βαριοταν να κουνηθεί...

-Το έχετε?

-Το έχουμε.

-Που είναι?

-Συγνώμη λάθος...

-Ε αϊ ******* εσυ και τα λάθη σου..........

το οτι εγώ έκανα 210κλμ για να πάρω 3 πράγματα.. και δεν πηρα κανένα από τα τρία είναι γεγονός οτι δεν τους νοιάζει..

Φίλε μου τα πράγματα είναι απλα: Παίρνεις τηλ. τους λές θέλω το τάδε από την τάδε σελίδα σας. Είναι το ίδιο? υπάρχει? Θα σου πουν ναι.. και μόλις ρωτήσεις να σου πουν το όνομα του υπαλήλου που μιλάς θα σου απαντήσει: "μισο λεπτό να το ξαναδώ" ... Αλλίως δεν βγάζεις άκρη.

Δηλαδη εσυ ηθελες να αγορασεις το προιον της φωτογραφιας και εμεσως να τους κοροιδεψεις?

Μπορει να εκανε λαθος στην φωτο το πλαισιο, αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να εχεις τετοια παραπονα.

Είναι θέμα επαγγελματισμού: όταν άλλαξα λάστιχα μου είπαν από το τηλ 400€ όλα μέσα.... ο άνθρωπος είχε κάνει λάθος (μου έδειξε και το τιμολόγιο) τα αγόραζε ο ίδιος 395€.. τελικά μου είπε: σας έφερα μέχρι εδώ, είναι δικό μου λάθος, θα το χρεωθώ εγώ. Μου τα άλλαξε στην τιμή που μου είπε... το οτι του έδωσα εγώ 30€ για να βγάλει έστω την εργασία ήταν δικό μου θέμα.

Το να βάλει λάθος photo στο site του, δεν είναι πρόβλημα του πελάτη. Είναι πρόβλημα του καταστήματος... Δηλάδη εσύ αν έβλεπες ένα κουτί πχ σαν το stacker και όταν πήγαινες σου έλεγαν sorry λάθος, και σου έδειχναν μια μπαχατέλα θα πήγαινες να τους κοροϊδεψεις?

Είναι υποχρεωμένοι να ελένχουν 10 φορές αυτό που βάζουν στην βιτρίνα. Γιατί η photo είναι η βιτρίνα του online καταστήματος.

Δηλαδή αν το παληκάρι το παράγγελνε μέσω ιντερνετ, ποιος θα κοροϊδευε ποιον?

Αλλο το λαθος και αλλο η κοροιδια και η εξαπατηση.

Αν στην σωστη περιγραφη και τιμη μιας 6200 σου ειχαν φωτο της 7900 εσυ θα απαιτουσες ορθως της 7900 στα λεφτα της 6200?Μην τρελλαθουμε κιολας!Ετσι σκεφτονται μερικοι Ελληνες και δεν παει μπροστα ο τοπος...

Και εγώ δεν κατάλαβα. Με βάση την φωτογραφία αγοράζετε ένα προιόν ή με βάση την τιμή και το μοντέλο? Δηλαδή αν κάποιος γράφει " Πωλείται FIAT" και έχει βάλει φωτογραφία Ferrari θα πάτε με την ελπίδα να αγοράσετε Ferrari στα λεφτά του FIAT?

Κύριοι έχετε λάθος φωτογραφία στο site σας. Τέρμα.

Καλα εκει στο Πλαισιο πανε απο το κακο στο χειροτερο.

Παραγγελνω πριν απο πολυ καιρο κατι πραγματα και ενα κουτι εξωτερικου δισκου (ποιο πολυ αυτο χρειαζομουν).

Παιρνω τηλ. και ρωταω: Υπαρχει το ταδε κουτι? Υπαρχει μου λενε. Οκ, στελνω την παραγγελια. Ερχεται την αλλη το φορτηγο, το κουτι λειπει. Που ειναι το κουτι ρωταω τον οδηγο, μου λεει οτι δεν του εδωσαν κουτι απο την αποθηκη (αυτος δεν φταιει σιγουρα).

Παιρνω τηλ. και λεω το και το. Και τι μου λενε: Δεν υπαρχει αυτο το κουτι σε διαθεσιμοτητα. Μα του λεω ειχα παρει χθες και μου ειπαν οτι υπαρχει.

Να μην τα πολυλογω, εγιναν καμια δεκαρια τηλεφωνηματα μεχρι να δουν αν υπαρχει οντως το κουτι ή οχι. Και τελικα αναγκαστικα να παω να το παρω.

Αν αυτο δεν ειναι κοροιδια, τοτε τι ειναι?

Αυτό ναι. Έπρεπε να σε ειδοποιήσουν ότι δεν υπάρχει το κουτί και όχι να βάλουν τα μισά πράγματα μέσα και να κάνουν την πάπια από τον φόβο μην τους πεις

" Δεν έχετε το κουτί? Α καλά θα τα πάρω από αλλού τότε που τα έχουν ΟΛΑ."

κμαι χάσουν την πώληση.

Και εγώ δεν κατάλαβα. Με βάση την φωτογραφία αγοράζετε ένα προιόν ή με βάση την τιμή και το μοντέλο? Δηλαδή αν κάποιος γράφει " Πωλείται FIAT" και έχει βάλει φωτογραφία Ferrari θα πάτε με την ελπίδα να αγοράσετε Ferrari στα λεφτά του FIAT?

Εγω ειμαι ασχετος, δεν ξερω τι ειναι καρτα γραφικων και θελω να παραγγειλω online. Βλεπω μια και την διαλεγω, γιατι μου αρεσει το χρωμα βρε αδερφε, γιατι ειναι πρασινη και ειμαι βαζελος και φυσικα μου κανει η τιμη.

Μου ερχεται η καρτα και ειναι κοκκινη γιατι εβαλαν λαθος φωτογραφια στο site. Εγω τι φταιω?

Πιστευω οτι καταλαβαινεις τι θελω να πω. Οταν βαζεις φωτο, να βαζεις την σωστη φωτο. Υπαρχει και κοσμος που δεν ξερει πως ειναι μια 7900 και πως ειναι μια 6200. Ουτε πως ειναι εξωτερικα ουτε τα χαρακτηριστικα τους.

Καλά τώρα το ξεφτυλίσαμε. Κάρτα γραφικών αγόράζεις όχι έπιπλα.

Αν την θέλεις κόκκινη λες " Παιδιά θέλω η κάρτα να είναι κόκκινη " αντί να πεις " Παιδιά θέλω την 6200TC της Albatron με τα 64ΜΒ on board RAM και το 128bit interface "

Θα συμφωνήσω μόνο στο τελευταίο σου σχόλιο αλλά με μια διευκρίνηση.

Αν κάποιος βάλει φωτογραφία της 6200 στην σελίδα της 7900 και πουλάει την 6200 σαν 7900 ΤΟΤΕ και μόνο τότε υπάρχει θέμα.

Φίλε μου Γιάννη μην ξεχνάς οτι δεν είναι όλοι σαν και εμας... που βλέπουν την φωτο, την τιμή και λένε.. χμμμ κατι δεν πάει καλά... Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που λειτουργουν καθαρά οπτικά.. βλέπουν κάτι, τους αρέσει, πάνε και το αγοράζουν... Εκτός αυτού εμένα η ένσταση μου ήταν οτι εντάξει, έγινε λάθος στην φωτο... Ο υπάλληλος του πρώτου καταστήματος, που θεωρητικά ξέρει καλύτερα, δεν μπορούσε να ενημερώσει τον πελάτη?

Θα σου φέρω άλλο παράδειγμα... Παράγειλά από γνωστό online heatspreaders για τις μνήμες μου... στο site ήταν μαυρα με το logo της εταιρίας.. και μου έστειλαν μία μάυρη και μία χρυσαφί:102:

Δεύτερο παράδειγμα: ώρα 12:00 τηλεφωνώ στο πλαίσιο στην Θεσσαλονίκη και τους ρωτάω αν έχει έρθει το armor και αν είναι διαθεσιμο. Μου απαντάνε οτι υπάρχει... τους ζητάω αν γίνεται να μου το κρατήσουν γιατι θα χρειαστώ περίπου μία ώρα να πάω να το πάρω και μου απαντάνε οτι δεν υπάρχει λογος γιατί υπάρχει stock. Κάνω τα γνωστά 25 klm μέχρι το κατάστημα για να μάθω οτι υπήρχε ένα κομμάτι το οποίο πουλήκε την προηγούμενη μέρα.

Τρίτο παράδειγμα: Τηλέφωνο στο πλαίσιο Θεσσαλονίκης για ακομα μία φορά αυτή την φορά για το vga block του reserator. μου λενε υπάρχει ... τα γνωστα... κατεβαίνω και ο τύπος που μίλησα γυρνάει και μου λέει οτι υπάρχει αλλά πωλείτε με την συσκευασία του reserator 2... Για τον θεό δηλαδη!!!!!!!!!!

Το να γίνει λάθος είναι κάτι που το καταλαβαίνεις... Το να γίνει κάτι όμως επειδή απλά ο υπάλληλος είναι τελείως χαζός είναι άλλο θέμα...

Επίσης σου τονίζω οτι είναι διαφορετικό να βάλω εγώ μια αγγελία πώλησης και διαφορετικό ένα online κατάστημα... όπως είπα και παραπάνω... οι foto είναι η βιτρίνα των online shops και είναι υποχρεωμένοι να φροντίζουν η βιτρίνα να ανταπεξερχεται στην πραγματικότητα.

Σκέψου λοιπον να γινόταν παραγγελία online για κάτι που άλλο λέει οτι είναι και άλλο δείχνει στην φωτο... μετά πως θα έβγαζες άκρη?

Μιλάω για το συγκεκριμμένο παράδειγμα και όχι για αυτά που αναφέρεις εσύ. Στις δικές σου τις περιπτώσεις πας στον διευθυντή του καταστήματος και χαλάς τον κόσμο. ΑΝ υπάρχει διεύθυνση τότε να είσαι σίγουρος ότι μετά από μικρό χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχει ο εν λόγο υπάλληλος.

Oι αγορες μέσω ιντερνετ επιφυλάσουν εκπλήξεις ., Πολλάκις την εχω πατησει με καρτα που ηταν ιδια και σχεδον ιδιο ονομα... [x800gto1-vs 2] και ο υπάλληλος να λεει ειναι η gto-2 τελικα ηταν η απλή. Θελει λίγο προσοχή-ψαξιμο απλα.

εδιτ .,.. και ενοειται πως αν δώ LIANLI με 50e δεν θα κουνηθω απο το σπιτι γιατι πολυ απλά μαγαζιά ειναι δεν χαρίζουν . Δεν χρειαζεται επιβεβαιωση σε τετοιες χοντροτητες απλα σκεφτεσαι λογικα ακα εχει γινει λαθος.

Για το συγκεκριμένο:

:035:

..μα του λεω το site σας

το ειδες ?το ειδα μου λεη ..για ξαναδεστο του λεω ..ωπα αλλη ειναι

μου λεη α.... το καταλαβες του λεω .για ενα λεπτο μου λεη εχει απο αυτες

6 κομματια στο κετρικο μας μαγαζι... ειμαι τυχερος ειπα

Να πω εγω τη γνωμη μου. Ολοι ειναι ιδιοι. Απο τη μια βλεπω e-shop, με κοροιδεψαν, με..με...με και ο αλλος να λεει πηγαινε plaisio να εισαι σιγουρος. Τωρα βλεπω plaιsio = απο το κακο στο χειροτερο. Αραγε υπαρχει κανα καλο?

Μια αλλη βλακεια του e-shop. Παραγγελνω και λεω να μου τα φερουν σπιτι γιατι ποιος τρεχει στο μαγαζι. Δεν ερχονται. Με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε οτι ειναι στο μαγαζι-λεω μα πως... Τελικα παω απο το μαγαζι. Λεω ειχα παραγγειλει για το σπιτι. Μου λενε ερχονται στο υποκαταστημα και κατι τετοια. Και το κουφο τωρα...ειπαν οτι επρεπε να με χρεωσουν τα 3 ευρω παραπανω που ειναι μεταφορα στο σπιτι ενω τελικα εγω τα πηρα απο το μαγαζι. Βεβαια δεν τους περασε. Και αν ειναι να τα πηγαινουν στο υποκαταστημα τοτε να βγαλουν απο τη σελιδα τους "Παραδοση Βολος 3,00Ε"

Ε δεν παιζονται με τιποτα ολοι τους

Είναι το κλασσικό ελληνικό... μόλις πιάσουν λίγο πελατεία νομίζουν οτι κρατάνε τους πελάτες απο τα ......... (χερια :p) και κάνουν οτι ναναι.... Αυτό γίνεται σε όλες τις κατηγορίες καταστημάτων εταιριών κτλ... στην αρχή ολα καλα και όλα ωραία... μόλις ανέβει η δουλειά το παίζουν τρελίτσα και μετά απο λίγο καιρό ψάχνονται..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.