chill-out Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2005 Αν θελει κανενας να μου πει...μου κοστισε 30 ευρω. Αν φιαξω ποσοτητα η τιμη αλλαζει. Μπορει να γινει και φυμε σκουρο. Θελει 2 θεσεις απο 5 1/2 drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Ιανουάριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Να σε ρωτησω κατι φιλε... τα γυρω γυρω που επιασες το plexy πως τα κολλησες;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Εδωσα τα μετρα και μου το εφιαξαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Ιανουάριος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Επειδη εχω φτιαξει παρομοιο αλλα σε πιο μικρο μεγεθος στο ενα 15 λεπτο βγαζει μια σταγονα νερο απο μια γωνια... γι'αυτο σε ρωτησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 χλωροφορμιο απο φαρμακειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Ιανουάριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Τι αυτο το χλωροφορμιο ειναι κατι σαν κόλα;;; και κρατάει καλα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 24, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 υγρο ειναι. θα πας σε ενα φαρμακειο και θα ζητησεις. μετα με μια συριγγα θα το βαλεις στην ενωση που χανει. Ειναι πανευκολο αλλα μην κατσεις πανω απο το μπουκαλι γιατι θα λιποθυμησεις. Θελει προσοχη. Βασικα λιωνει το πλαστικο ελαχιστα. Ετσι τα κολλανε τα πλεξυ. Εχω ενα μπουκαλι. Αν δεν σου δωσουν πες μου να σου στειλω λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 24, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Περα απο τη στεγανοτητα υπαρχει τροπος να μπουν βιδακια στο πλαι σε αντιστοιχια με αυτα των cdrom ωστε να στερεωθει στα φατνια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 24, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 ΔλΔ το χλωροφόρμιο λιώνει κάπος το πλαστικό και κολάει? Δεν θές συλικόνη? Η απλα για μικροδουλειές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 24, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 το χλωροφορμιο λιωνει ελαχιστα το πλεξυ τοσο ωστε να κολλησει μια για παντα.Υγ. Απο που θα το γεμιζεις το τανκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gl0bAlZer0 Ιανουάριος 24, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Η ίδια δουλεια δεν μπορει να γίνει με γυαλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 24, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Δύσκλα πιστεύω... Ιδικά εκεί που είναι τα ρακορ :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 25, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από gfa3 [Χθες, στις 20:50] Περα απο τη στεγανοτητα υπαρχει τροπος να μπουν βιδακια στο πλαι σε αντιστοιχια με αυτα των cdrom ωστε να στερεωθει στα φατνια? λοιπον επειδη τυχαινει να εχω φτιαξει προσφατα ενα αντιστοιχο plexy water tank...εχω τις εξης παρατηρησεις...πρεπει να εχει γινει τελειο κοψιμο (δεκατα χιλιοστου...)των κομματιων ωστε να γινουν οι κολλησεις μονο με χλωροφορμιο και να υπαρχει απολυτη στεγανοτητα...διαφορετικα χρησιμοποιεις μιγμα απο χλωροφορμιο και τριμα πλεξυ (παχυρευστη πλεξιγκλασοκολλα) η οποια εκτος του οτι κολλαει πιο γερα, στοκαρει κιολας τυχον οπες....στην δικη μου εφαρμογη περασα ολο το τανκ εσωτερικα με ενα παχυ στρωμα εποξικο βερνικιαυτοκινητου το οποιο εκανε μια εσωτερικη "πετσα'' στεγανοποιησης ...οσο για τα πλαινα βιδακια τωρα...μπορεις να χρησιμοποιησεις πλεξυ παχους 1εκ μονο στα δυο πλαινα κομματια ωστε να σου αφησει ψαχνο για τρυπες βαθους τουλαχιστον 6χιλ ωστε να στηριχθει το τανκ στην θεση του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιανουάριος 26, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Υγ. Απο που θα το γεμιζεις το τανκ?Όντως, αυτό θα είναι μεγάλο πρόβλημα. Καλό θα ήταν να είχε μια τάπα στο πάνω μέρος για εύκολο γέμισμα και εξαέρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 26, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Η τρυπα ανοιχτηκε...ειχα ξεχασει να το πω εκει που το εφιαξα. :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 26, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 η συριγγα δεν λιωνει απο το χλωροφορμιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 26, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 τσου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιανουάριος 26, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από unseen χλωροφορμιο απο φαρμακειο. μηπως θυμασαι τιμη ?το εχεις δοκιμασει 'αραιωμενο' με οινοπνευμα ή μονο καθαρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 26, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από makio [Χθες, στις 23:23] μηπως θυμασαι τιμη ?το εχεις δοκιμασει 'αραιωμενο' με οινοπνευμα ή μονο καθαρο? σκετο ρε...δεν χρειαζεται αραιωμα...εαν παντως σωνει και καλα θες να το κανεις λιγοτερο ισχυρο, για μια πιο προσωρινη κολληση ας πουμε, αραιωσε το λιγο με καθαρο ασετον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oOoOo Μάϊος 20, 2007 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2007 Είναι πολύ καλό οπότε σκέφτομαι να το αντιγράψω αλλάσαν αρχάριο παιδι εχω μερικές απορίες ...1)το τανκ το γεμιζεις ολοκληρο ή εως ενα σημειο2)οι συνολικές τρυπες ειναι 3. είσοδος - έξοδος και μία πάνω για γεμισμα (πρέπει να είναι κλειστή ή να είναι ανοιχτή)3)το χώρισμα στη μέση (σχεδόν) γιατί υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.