cakrit1442169096 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Λοιπόν εδώ και 10 μέρες περίπου λειτουργώ το καινούργιο μου pc το οποίο μου έβγαλε το λάδι μέχρι να δουλεψει σωστα... το σωστά βέβαια σχετικό είναι...Κάθε μέρα όταν το ανοιγω, είτε θα ακουστούν τα γνωστα errorcodes? Είτε θα κολλήσει στο boot των windows.. το κλείνω και το ξανανοιγω και λειτουργεί άψογα για ατελείωτες ώρες... Έχω ελένξει τάσεις, μνήμες και δείχνουν κανονικά.. για vga δεν μπορώ να δοκιμάσω γιατι δεν έχω κάποια διαθέσιμη.... αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα καθώς σε απαιτητικα παιχνίδια δεν δείχνει να έχει το παραμικρό πρόβλημα. Από θερμοκρασίες just for the record δεν ανεβαίνω σε full load πάνω από τους 30C. idle:23-26
emnezia Απρίλιος 6, 2006 #2 Απρίλιος 6, 2006 Τα beep errors που ακούγονται δεν σε βοηθούν μπας και εντοπίσεις τι το κάνει;
cakrit1442169096 Απρίλιος 6, 2006 Author #3 Απρίλιος 6, 2006 Να σου πω την αλήθεια σαν κάρτα γραφικών ακούγεται... αλλά άμμεσα τερματίζει το pc μόνο του και στο reboot λειτουργει κανονικά... κι αυτό το κάνει μόνο αν μείνει πολλες ώρες κλειστος.
cakrit1442169096 Απρίλιος 6, 2006 Author #5 Απρίλιος 6, 2006 bios update?εϊναι το τελευταίο.... μολις πριν λιγο μίλησα με ένα φίλο που έχει δώσει ακόμα 2 συστήματα με σχεδόν το ιδιο config και του παρουσιάζει και στα δύο το ίδιο πρόβλημα:041: .... και να φανταστεις οτι περίμενα την μητρική ενάμιση μήνα...Τέσπα θα περιμενω λίγο καιρό ακόμα να δω μπας και βγει κανένα update και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε....
geo_hal Απρίλιος 6, 2006 #6 Απρίλιος 6, 2006 Υπάρχει κάποιος κώδικας με error beeps... Δεν το κοιτάς καλύτερα; Το manual της μητρικής σου δεν το αναφέρει;
Cyber_Cookie Απρίλιος 6, 2006 #7 Απρίλιος 6, 2006 Οι asus έχουν αυτήν την ******* με την φωνούλα ανοιξε τα ηχεια και μετά το πισι μπας και πει τπτ.Οταν μπουτάρει κανονικά, μπες στο BIOS και ενεργοποιήησε τη φωνούλα για όλες τις περιπτώσεις. Πιστευω έτσι θα το βρείς.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.