Jump to content

ΜΝΗΜΗ RAM

Alex1442169107

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα

Πριν κανα 2 1/2 χρονια ειχα φτιαξει ενα pc απο το e-shop και θελω να παρω αλλη μια μνημη επιπλεων γιατι βλεπω οτι ψιλο κλαταρει το pc μερικες φορες βρηκα μια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554942

και πιστευω οτι ειναι μια χαρα ειδικα για μενα

μου λετε και εσεις και μιλαμε παλι

Thanks

Χαιρετώ.

Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε (περισσότερο οι άλλοι. από μνήμες δεν σκαμπάζω πολλά) θα ήταν καλό να μας έλεγες τη σύνθεση του μηχανήματος (Cpu, mobo, gpu, κτλ).

Σαν μια πρώτη παρατήρηση θα μπορούσα να πω πως θα ήταν καλό τα chipάκια της μνήμης να είναι ακριβώς τα ίδια όταν τίθεται θέμα υπερχρονισμού, πράγμα που φαίνεται δύσκολο στην περιπτωσή σου καθώς, όπως λες, το πρώτο chipάκι είναι αγορασμένο 2 1/2 χρόνια πριν. Οπότε μια καλή ιδέα , κατ' εμέ, θα είναι να πουλήσεις αυτό που έχεις και να πάρεις 2 ίδια. Αυτά προς το παρόν...

Mικρε συνελθε τι να πουλησω την μια μνημη που εχω θα τρελαθουμε :119:

τελος παντων παρε αυτο που ζητησες για περισσοτερη βοηθεια

Ε λογικα γυρω στα 45-50 Ευρω θελω να παιξω για αυτο ρωτησα για να παρω γνωμες και μετα αποφασιζω αναλογα

post-2120-1442174351,031_thumb.gif

post-2120-1442174351,4935_thumb.gif

post-2120-1442174351,6153_thumb.gif

post-2120-1442174351,7348_thumb.gif

Δικιο έχει ομως ο regent.

Τι μαρκα είναι η μνήμη σου? Οτι και αν είναι αμα βάλεις αυτή που λές,

Θα σε μαμησει στα ερρορ αφού καμια σχεση σε timings oi δυο.

Αν εισαι τυχερος και δουλέψει η ΟCΖ στα 2,5-3-3-8 τοτε εντάξει ομως δε το κόβω να συμβαίνει. αλλίως θα δουλέψει αυτή που έχεις στα 2,5-4-4-8 που δε νομίζω να το΄κάνει χωρίς πρόβλημα. Διαλέγεις και παίρνεις M8 :)

EDIT: 754 είναι το συστημα. Το καλύτερο είναι το 1gb stick. θα στο επιβεβαιώσουν και οι μάστερς.

Ναι ρε σεις οκ για αυτο ειπα να ρωτησω η πρωτη που προτινεις στα 40 Ευρω που εχει να την τσιμπησω αν ειναι ειναι συμβατη?

Απλα να βρω λογικα καποια σαν την δικια μου δηλ με 2.5/3/3/8

Εγώ λέω 1GB για να μην χρειάζεται να έχεις πολλές μνήμες αργότερα .. π.χ. 4x 512MB.. και κοστίζουν περισσότερο και θα έχεις και άθλιους χρονισμούς.. καλύτερα 1GB τώρα και αργότερα μια ίδια επίσης 1GB για καλύτερο αποτέλεσμα και στο OC και γενικά..

...:slp:

Απλα να βρω λογικα καποια σαν την δικια μου δηλ με 2.5/3/3/8

Αυτό που σου είπα ήταν πως δεν έχει να κάνει η συμβατότητα με το αν έχουν ίδιους χρονισμούς (μόνο) αλλά και με πολλους άλλους παράγοντες. Και για να συμφωνήσω με τους υπόλοιπους αφού έχεις 754 socket και δεν παίζει θέμα dual channel, καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα chipάκι μεγαλύτερου μεγέθους για να γλυτώσεις μπερδέματα με ασυμβατότητες.

Όσο για να πουλήσειος την ήδη υπάρχουσα μνήμη, μην τρελαίνεσαι! Το είπα γιοα να βρεις το κονδύλι να πάρεις καινούργια...

Ναι πάρε standard 1 giga, θα σου χρειαστεί, άσε που μετά με 3 dimms άμα χρειαστυείς, είτε δεν θα σου δουλεύει καθόλου, είτε θα ρίχνει την ταχύτητα. Τώρα για default πιστεύω ότι και να πάρεις θα δουλέψει στα 200

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.