dartmed74 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Έχω το σύστημα της υπογραφής και σκέφτομαι να πάω σε μια καλύτερη vga άλλα όχι κάτι extreme. Είμαι μεταξύ 7600GT και X1800GTO, έχεται να προτείνεται κάτι ...? Επίσης οι διάφορες μάρκες που υπάρχουν έχουν ουσιαστικές διαφορές ? (πχ διάβασα ότι η XFX 7600 λόγω του εν γενούς υπερχρονισμού μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα...), τέλος μπορεί το τροφοδοτικό μου να είναι λίγο...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Απρίλιος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 το τροφοδοτικό είναι μια χαρά νομίζω. τώρα ανάμεσα στις 2 κάρτες, μία η μία ξεπερνά την άλλη μία η άλλη. πάντως ATI= ποιότητα εικόνας τώρα αυτά για προβήματα είναι σπάνια, καθώς υποτίθεται πως το τσεκάρουν καλά το μοντέλο για να δουλεύει σε αυτές τι συχνότητες. στη χειρότερη να μη σουανεβαίνει πολύ άλλο, όπως εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartmed74 Απρίλιος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Ρε παιδιά (κοίταγα τις τιμές) γιατί η albatron έχει 199ευρώ ένώ η ASUS 230 ??? (Πλαίσιο)...? Μιλάμε για 7600GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Απρίλιος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 για τον ιδιο λόγο που το passat ειναι πιο ακριβό από το octavia ενω στην ουσία και τα 2 ειναι το ίδιο αυτοκίνητο.πληρώνεις όνομα και συνήθως (αν και τίνει να χαθεί αυτο) ποιότητα κατασκευής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Απρίλιος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 οι γνωστές @#$#@$ του πλαισίου. βάσει των αποτελεσμάτων του john_dr νομίζω πως μπορείς να πάρεις άφοβα την albatron Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 220 έχει η Asus και η evga . H x1800gto ξεκλειδώνει σε xl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Αν μπορεις να βρεις την albatron που εχει μολις 200ε ειναι καλυτερη αγορα.Η x1800gto ειναι οντως λιγο καλυτερη αλλα δεν νομιζω οτι δικαιολογει τα εξτρα 60ε.Ασε που με λιγα παραπανω θα επαιρνες 7800gt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartmed74 Απρίλιος 5, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Λοιπόν επειδή και το χρήμα είναι χρόνος ..... Αύριο μόλις σχολάσω θα πάω για την Albatron , και θα δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Για την albatron pm me Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartmed74 Απρίλιος 6, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Λοιπόν η Albatron είναι στα χέρια μου ... Πρώτες εντυπώσεις , ένα γρήγορο 3DMark 05 5874 (από 3404 με την 6800xt) όλα χωρίς OC, είναι λίγο θορυβώδης.... Να δούμε και κάνα game και τα ξαναλέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 14, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 τελικα τι λεει η Αλμπατρον??? σκεφτομαι να παρω την ιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartmed74 Απρίλιος 14, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος, για παράδειγμα παίζει FEAR , όλα full (όλα μα όλα) σε ανάλυση 1024Χ768 χωρίς κανένα πρόβλημα. Η Θερμοκρασία της είναι περί τα 45-47. Δεν έχω κάνει καθόλου OC ακόμα για να πω. Μερικές φορές είναι ακούγεται κάπως το ανεμιστηράκι αλλά όχι κάτι τραγικό, βέβαιο το δικό μου PC με 3ανεμιστήρες μόνο στο κουτί κάνει ένα θόρυβο γενικά οπότε εμένα δεν με πειράζει. Έχω δοκιμάσει και άλλα παιχνίδια όπου αποδίδει τέλεια (Black and White κα). Γενικά έχω ακούσει πολλά για την Albatron , υπάρχουνε μερικοί που δεν την προτιμάνε (πχ προτείνουν EVGA η οπόια όμως στο πλάισιο είναι αρκετά πιο ακριβή...) , τώρα δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν τα λεφτά τους αυτές οι διαφορές και ποιες ακριβώς είναι, αλλά επειδή τελικά όλα είναι θέμα τσέπης αποφασίζεις και πράτεις. Εγώ πάντως για τα λεφτά που έδωσα το έχω ευχαριστηθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArchAngel Απρίλιος 14, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 ...αλλά επειδή τελικά όλα είναι θέμα τσέπης αποφασίζεις και πράτεις. Εγώ πάντως για τα λεφτά που έδωσα το έχω ευχαριστηθείΣωστόόός !!!Τελικά αυτό εστί επιτυχημένη και συμφέρουσα αγορά και αυτό πρέπει να επιζητάμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.