Jump to content

Προτεινόμενο τροφοδοτικο!

alek333

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σε όλους. Μια ερώτηση: Το συστημα που θέλω να στήσω αποτελείται από τα εξής:

AMD ATHLON 64 X2 3800+ DUAL CORE

KINGSTON KVR400X64C3 1024MB PC3200 400MHz

ASUS A8R-MVP

XFX VGA NVIDIA 7600GT 256MB PCI-E

FLOPPY DISK DRIVE 3.5'

WESTERN DIGITAL 250GB WD2500KS 7200rpm SATA2

LG DVD 16X GDR-8164B BLACK BULK

NEC DVD+/-R/RW ND-4551 LABELFLASH 16X

LOGITECH 967557 DESKTOP S510 GR

PROLINK PLAY TV PRO ULTRA PV-TV304P

Τι ισχύος τροφοδοτικό θα χρειαστώ για να λειτουργει ομαλά το PC αυτό?

Έχετε κάποιο να μου προτείνετε? Έχω ψάξει ήδη να υπολογίσω το wattage σε διάφορα calculators σε κάποιες σελίδες αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας γιατί δεν είμαι σιγουρος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Τα λιγότερα Watts πoυ μπορεις να χρησιμοποιήσεις είναι 430 και προς τα πάνω δεν υπάρχει περιορισμός αρκεί να διαθέσεις χρήματα.

Εγώ θα σου πρότεινα ένα καλό 480άρι έτσι για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν είναι πολύ ακριβά αν και νομίζω ότι το psu είναι χρήσιμη και αναγκαία επένδυση...

Θα σου προτείνω το Enermax Liberty 500. Ποιότητα κατασκευής, αθόρυβο με αποσπώμενα καλώδια και 12άρη φαν στο κάτω μέρος. Κορυφαίο.

Θα σου προτείνω το Enermax Liberty 500. Ποιότητα κατασκευής, αθόρυβο με αποσπώμενα καλώδια και 12άρη φαν στο κάτω μέρος. Κορυφαίο.

αυτο ειναι τo ιδιο αθορυβο με τα Νoisetaker?

Oκ ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω και εγώ και θα σας πω που κατέληξα.

τι πηρες τελικα?

Aκόμα τίποτα Squid δεν έχω κοιτάξει καλά ακόμα δεν το βιάζομαι και πολύ αλλά μάλλον σε 500άρι θα κινηθώ. Θα σας κρατήσω ενήμερους.

Θα πρότεινα και το hiper580 modular από πλαίσιο.

Αθόρυβο και με πολύ καλές τάσεις.

Το μόνο που με χάλασε είναι ένα δεύτερο floppy connector αλλά με έναν αντάπτορα θα κάνεις τη δουλειά σου αν έχεις DFI.

PSUs to avoid ...

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=974240

Kαι το thread της δικης μου ερευνας

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/...ad.php?t=22530

Κατι στο οποιο επεσε το ματι μου σχετικα με τα Εnermax 600 Noise Taker ...

http://www.hexus.net/content/item.php?item=1359&page=19

Ερωτηση:

Μπορω να εχω SLI (χωρις προβληματα ή ζητηματα ή πτωση επιδοσεων) με ενα τροφοδοτικο που δεν εχει κανενα PCIe connector ή μονο ενα ? (και εχει ας πουμε 8 4-pin connectors?)

Συμπερασματα:

Απ'οτι βλεπω αν τα καταλαβα καλα απο την ερευνα μου, αξιοπιστες / ποιοτικες λυσεις διαθεσιμες στην ελληνικη αγορα ειναι

* Tagan

* Fortron / FSP Group (η χαμηλοτερη idle καταναλωση, κορυφαιο power efficiency)

* Enermax

* Ηiper

* Heroichi / HEC (τιμη / αποδοση)

* Akasa

Eμφαση στην ησυχια :

* Seasonic (checkmate)

* Αntec Phantom

Επισης Θεωρουνται κορυφαια αλλα ειναι σπανια στην Ελλ. αγορα :

* P&C

* Silverstone (εμφαση στην ησυχια. checkmate / e-shop)

squid , μια διορθωση . Τα silverstone δεν φημιζονται για την ησυχια τους . Ειδικα η σειρα zeus κανει πολυ θορυβο (Αυτα που ειχαν 8αρι fan)

Τα νεα τους PSU με το 120αρι ειναι πολυ καλυτερα.

Ειναι και τα zippy που εχεις ξεχασει ...

Πήρα το Liberty 500 της Enermax. Πάρα πολύ καλό...Με πολλά αξεσουάρ και με τις τάσεις να είναι σταθερότατες. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.