Jump to content

Επιλογή εξωτερικού δίσκου

fonzi

Recommended Posts

Μπορείτε λίγο να βοηθήσετε; Ψάχνω εξωτερικό σκληρό usb2 που θα τον χρησιμοποιώ κυρίως για να μεταφέρω μεγάλα αρχεία μεταξύ 2 υπολογιστών με xp και θα ήθελα τα φώτα σας. Δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω 2,5 ή 3,5". Ούτε για τη μάρκα είμαι σίγουρος.... Μου αρέσουν από όσα βρήκα οι LACIE και οι SEAGATE.

Ζητούμενα:

1) ΟΧΙ λύση case+δίσκος. Μόνο έτοιμος εξωτερικός.

2) Να έχει καλή διαμεταγωγή. Σκέφτομαι αν γίνεται να γράφω βίντεο (μέσω της κάρτας τβ/βίντεο με mpeg2 hardware encoder που έχω) κατευθείαν στον εξωτερικό δίσκο.

3) Να είναι "εύκολος" απο ρεύμα. Δηλαδή αν είναι 2,5 να μην χρειάζεται εξτρά ρεύμα μέσω 2ης usb ή αν είναι 3,5 να μην εχει εξωτερικό τροφοδοτικό.

4) Να είναι κάπως μαζεμένος σε διαστάσεις

5) Να τον βλέπουν εύκολα τα xp σαν usb δίσκο

6) Να παίρνει εύκολα backup

7) Σκέφτομαι αν μπορώ να τον χρησιμοποιώ και σε κάποιο ταξίδι για να αποθηκεύω αρχεία απο φωτογραφική ή κάμερα μέσω μιας συσκευούλας usb link. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση μάλλον ο 2,5 δεν κάνει διότι τραβάει ρεύμα απο usb οπότε σε dt θα αδειάζει τις μπαταρίες της συσκευούλας που λέω...

http://www.skroutz.gr/search.php?sp_catcode=HARDWARE&sp_keyword=passport

χρησιμοποιώ εναν 2.5" W.D Passport 60GB περίπου 6 μήνες. (5400rpm)

είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, μικρός ευέλικτος και σχετικά γρήγορος (περίπου 30Mb/s) δε χρειάζεται εξωτερικό τροφοδοτικό οπότε ειναι πανεύκολος στη μεταφορα του

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.