fsbmaniac Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 χωρις να κανω τιποτα.....μου εμφανισε αυτα τα παραθυρα.. επισης....αλλαξα μητρικη και πηρα μμια μεταχειρα.. και παρατηρησα το εξης..παροτι ειναι ιδιο socket και chipset 865 pe asus και ιδια μαρκα με την προιγουμενη... οι δισκοι μου στην μεταφορα αρχειων ειναι ποιο αργοι απο usb 2.0 τι να κανω? sp2 up dated bios εχω... φορματ εκανα... τι παιζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Απρίλιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Ειναι ενεργοποιημένο το dma? Τα καλωδια σε τι κατάσταση βρίσκονται, δεν νομιζω να τα τσάκισες υπερβολικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Απρίλιος 4, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 παιζει να ειναι και τα καλωδια ???? αμ ηταν τα καλωδια δεν θα εβγαζε καποιο προβλημα ??? οχι δεν ειναι τσακισμενα .....εχουν και προστασια απο παρεμβολες... και τα 2 ιδια μαρκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Απρίλιος 4, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 dma 5 λεει στα bios και στα windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Απρίλιος 4, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 700 mb avi...απο τον Raptor στον wd.... 4 λεπτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!600 Mb φακελος mp3 3,6 λεπτακατι δεν παει καλα εττσι ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Απρίλιος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Η m/b εχει περασμένο το τελευταίο firmware? Εχεις τους τελευταίους drivers για το chipset??? Οντως κατι δεν πάει καθολου καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Απρίλιος 6, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 ναι ολα περασμενα..βασικα σημερα δεν μπορει να κανει εκινηση..κατι στραβοσε..εχο και λινουξ μεσα αλλα δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο..... η μητρικη ειναι μεταχειρισμενη θα αγορασω και νουρια καλωδια θα της ξαναπερασω bios-firmware και θα δω παλυ παντως της ειχα τα τελευταια μεσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Απρίλιος 6, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Μην το ρισκαρεις πολυ... ΚΑΝΕ BACKUP ΑΜΕΣΩΣ και μετα... Παιξε μαζι του Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Απρίλιος 7, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 αχ σήμερα δεν εκκινούσαν τα windows έβγαζε SMART - bad.........του έκανα format όλα ok αλλα ακόμα βγάζει....στην αρχη πριν φορτώσει βίος,,,τον παω για rma ? e-shop? ποσες μερες κανουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1442169074 Απρίλιος 7, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 εμενα ενας 80αρης SATA,γυρισε απο e-shop μετα απο 1 εβδομαδα ,αν θυμαμαι καλα..αλλαξε καλωδιο και δοκιμασε και σε αλλη θυρα SATA..εμενα ο δισκος δουλευε καλα στην μια και στην αλλη εκανε τα δικα του..ετρεχα hdd regenerator και εβγαζε χιλιαδες bad sectors,δεν μπορουσα να περασω νεα windows και τελικα ο δισκος ηταν μια χαρα,δουλευει 2 χρονια τωρα χωρις προβλημα..επισης μου ειχαν προτεινει μεχρι και memtest,μηπως ηταν θεμα μνημων..δεν ξερω αν οντος εχει σχεση αυτο,αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Απρίλιος 7, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 λοιπόν σε λίγο τελειώνω εξαντλητικό test με το data lifeguard της western..θα ποστάρω photos με διαφορετικά καλώδια σε διαφορετικά καλώδια σε διαφορετικούς controller.εχω μεγαλη υποψια για την μητρικη καθως...ειναι μεταχειρα και γιατι απο την αρχη μου εκανε κουλα με τους δισκους..... αλλα και η μητρικη και τα προγραμματα μου βγαζουν eroor Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Απρίλιος 7, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 RAW Read Error Rate This attribute indicates the average rate of read error retries. σε αυτο το πεδιο υπαρχουν λαθη οπως θα δειτε και στην φωτο γενικα και ο δισκος δεν μουα κουγεται οπως παλια... υπαρχει πιθανοτατα να φταιει η μητρικη ? ο controller ? θα δοκιμασω τα τεστ και σε αλλο pc αν δειξει και εκει λαθη τοτε παιδες παω καρφι για rma ετσι ? θα τους παω και cd me ta screen shots και το προγραμμα μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Απρίλιος 7, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 έφυγε για RMA ..e-shop σέρρες από δευτερα athens και βλέπουμε....το δοκίμασα και σε διαφορετικό controller και πάλι τα ίδια smart errors..τους έβαλα screenshots και το πρόγραμμα της western μαζί σε cd..για να τους διευκολύνω την δουλειά... καλη επιστοφη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Απρίλιος 13, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 ηρθε ολοκαινουριος και παει σφαιρα.......................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.