Jump to content

"Black Jack" o Conroe @ 2400MHz

SLN

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Αν εννοείς με αέρα είναι πολύ κρύος λόγω των 65nm.Αν πάλι αναφέρεσαι για cold bugs,κλπ...για Intel μιλάμε:111:!Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα στα πολλά "μείον"..

Καλα καλα οταν θα παρουμε ολοι τις μπανανες μας μετα θα κλαιτε..........

Aμαν ρε fanboy!!! Κολλημενος με την AMD!!!

Ειπαμε 5 giga με παθητικη αεροψυξη ΟΛΟΙ θα πιανουνε!! :016: :016: Μεχρι κι ο core celeron...

Tουλάχιστο θα υπάρχει το ρίσκο ως προς τα ghz μονο , και οχι απο cold bug , memconroller , - αν κανει καλο καιρο στην Νεα Ζηλανδία κλπ .

E θα εχει κι ενα μικρο-τοσοδα τοιχο στο FSB... Οι πρωτοι conroe δεν ειχανε κι αυτοι το προβλημα των Yonah?? Θυμαμαι αρκετους στην αρχη να παιζουνε μονο με αεροψυξη (3G με αερα, στοκ βολτ κλπ) και περασε κατι λιγοτερο απο μηνας μεχρι να τον βαλει καποιος σε phase. Δεν ειχε phase προχειρο o fugger/freecableguy που τους πηραν αρχικα??

Εχω την υποψια οτι ολα αυτα τα "πρωτα" stepping θα διατεθουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ στην αγορα στις 23 Ιουλιου...

Δεν μιλαμε για ΧΕ κομματια...

Τα Α1 stepping ειναι παλια . Ακομη και τα ES που παιρνουν τωρα , ειναι σε B0 .

Βρισκω τραγικα δυσκολο να κυκλοφορησει στην παραγωγη A1 stepping .

• 3 weeks later...

Και εγώ πάλι λέω ότι με stock ψύξη οι ποιο πολλοί (90%+) θα έχουν τελικά τους Conroe από 2.8GHz έως 3.2GHz max.

- Γιώργο. Θέλω να μου βρεις έναν Conroe.

- Ρε συ με έχεις ξεσκίσει. Μας τελειώνουν τα Engineering Samples.

- Ρε άστα αυτά και βρες έναν καλό. Θα ανεβάσω thread οπότε μην μου δώσεις καμιά μπανάνα.

- Καλά καλά.

........

..........

- Έλα σου βρήκα έναν. 3.5GHz με αέρα, δοκιμασμένος από μένα.

- Ωραία. Thanks.

Και εγώ πάλι λέω ότι με stock ψύξη οι ποιο πολλοί (90%+) θα έχουν τελικά τους Conroe από 2.8GHz έως 3.2GHz max.

κι εγώ σου λέω ότι οι "τελικοί" revision C1 που θα βγούν στο εμπόριο, ο χειρότερος είναι 3300MHz με DEFAULT ψυκτρα και DEFAULT Vcore - DEFAULT Vcore - DEFAULT Vcore.......Οι καλύτεροι έχουν φτάσει και 3670MHz με DEFAULT - DEFAULT Vcore.........Υ.Γ. γιά τους 6600 και 6700 μιλάμε.......:116:

κι εγώ σου λέω ότι οι "τελικοί" revision C1 που θα βγούν στο εμπόριο, ο χειρότερος είναι 3300MHz με DEFAULT ψυκτρα και DEFAULT Vcore - DEFAULT Vcore - DEFAULT Vcore.......Οι καλύτεροι έχουν φτάσει και 3670MHz με DEFAULT - DEFAULT Vcore.........Υ.Γ. γιά τους 6600 και 6700 μιλάμε.......:116:

Έχεις την εντύπωση ότι θα στεναχωρηθώ αν βγω λάθος? :047:

Απλά εγώ δεν πιστεύω ότι θα πάνε όλοι DEFAULT - DEFAULT - DE.... ε sorry... δεδομένα πάνω από 3-3.2GΗz.

A!... Τώρα είδα το υστερόγραφο. Ε αυτούς τους περιμένω κάπου στα 3.0-3.2. :033:

Πως είστε σίγουροι οτι δεν είναι διαφημιστικό κόλπο??( Για να πουλήσουν γρήγορα . ) Το λέω επειδή δεν έχώ δεί επήσιμη αναφορά απο κάποιο περιοδικό ( μεγάλο ή οχι..διορθώστε με αν κάνω λάθος ) Το λέω επεισής επειδή έιδα σε περιοδικό τον νέο AMD(χ2 5000) πάνω σε πλατφόρμα AM2 που έιναι ακόμα στο στάδιο ανάπτυξης. Δεν θα έπρεπε να περιοδικά να ευλογούν τον νέο πυρίνα τουλάχιστον κανα μήνα πρίν?? ( Ρωτάω ..δεν ξέρω ..)

Ου επιδώσεις του δεν είναι διαφημιστικό κόλπο.

Κάτι "4GHz με αέρα" όμως είναι απλά... ενθουσιασμός.

Ποια περιοδικα το PCMagazine,το Ram η το ComputerActive :077: ?

John επειδη τα posts σου με εχουν ψιλομπερδεψει εισαι "υπερ" των conroe?

Tους θεωρεις φουσκες?

Η απλα αμφισβητεις οτι η μαζικη παραγωγη θα ειναι εξισου καλη με τα πρωτα δειγματα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.