yanni Απρίλιος 5, 2006 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Logo στιγμής. Κολλάει γερά . Πολύ γερά.... Ας το συνεχίσουμε σε 6 μήνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Απρίλιος 5, 2006 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Ετσι ετσι ... 100% συμφωνος αρκει να υπαρχει αυτο το θρεντ. Ειναι κριμα να χαθουν τα ντοκουμεντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 5, 2006 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Ω μα βέβαια. Θυμόμαστε και το παραπάνω σχόλιο σου βεβαίως στο οποίο υπονοείς ότι θεωρώ έναν single core επεξεργαστή καλύτερο στο multitasking, αυτό δεν εννοείς(?), από έναν dual core επεξεργαστή λόγο IMC, ώστε να θυμόμαστε με πόσο αντικειμενικό τρόπο διαβάζεις τα posts μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Απρίλιος 5, 2006 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Mην μου τα γυρνας ... δεν μιλησα για μουλτιτασκινκ την γενικη ενοια latency εθιξα.... [Εχω κρατησει και print screen's .. ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 5, 2006 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Η γενική αίσθηση των windows δεν έχει σχέση με το multitasking?Α sorry λάθος μου....Κάτσε για να τελειώνουμε. Νομίζω ότι πάει όπως με τις μνήμες. Μπορεί να κάνω και λάθος. Καλοί χροινισμοί ή υψηλό FSB?Αυτό που λέω είναι απλό. Dual core + χαμηλό latency λόγο IMC ή Dual core και μεγάλη υπολογιστική ισχύ αλλά με, αν δεν κάνω λάθος, υψηλό latency? Αυτό λέω. Αν σου φαίνεται παράξενη η ερώτηση, ( αλλά από κάποιον σαν και μένα τι να περιμένεις ε? ) , εντάξει πάω πάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 5, 2006 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Ξερει κανεις ποτε ακριβως θα βγουν στην αγορα?????????Και τελικα με τι chipset θα παιζουν????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Απρίλιος 5, 2006 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Πολυ edit κανεις και με μπερδευεις ... τεσπα. 6 μηνακια . Οπως δηλωσες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Απρίλιος 5, 2006 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Ξερει κανεις ποτε ακριβως θα βγουν στην αγορα?????????Και τελικα με τι chipset θα παιζουν????? 99% με 975 αλλα με bios update .. Ισως και πριν τον Ιουλιο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 5, 2006 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 To 965???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Απρίλιος 5, 2006 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 ενοειται πως ναι απλα μιλαω για chipset ηδη υπάρχον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 5, 2006 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 και απο southbridge , ICH8R? ή ICH7R στα νεα μομπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Απρίλιος 5, 2006 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 ICH8Rhttp://www.asus.com/news_show.aspx?id=2474 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 5, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 1 μηνα πριν την κυκλοφορια θα σας την κατσει ρε και θα σας πει -Τελικα μονο τα 985+965 θα παιζουνε (ετσι για να γουσταρουμε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Απρίλιος 5, 2006 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 θα αναστηθεί όπως βλέπω το Thread amd vs intel.... γουστάρω θα πέσει πολύ "ξύλο".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Απρίλιος 5, 2006 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Aς πω και εγώ την γνωμη μου.... Από 3.0 P4 πήγα σε 3.8X2 και είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα και πάλι στα παλιά. Όσων αφορά το κατα πόσο το χρειαζόμαστε.... ναι το μηχάνημα παει πολύ καλύτερα από πριν .. αλλά στην τελική και πριν δεν έκανα άνετα την δουλειά μου.... πολύ ανετα... και πιο πριν με τον Athlon 2.4 ? και ακόμα πιο πριν με τον 1.8???? Μπορώ να πω οτι με εξαίρεση ελάχιστες εργασίες, η επεξεργαστική ισχύς απλά μένει στο ράφι.... Πράγματι έχω διαφορές στο ripping πχ αλλά καμία διαφορά στα καθημερινά... Τώρα θα μου πείτε γιατί αλλάζω συνεχώς μηχανήματα... γιατί πολύ απλά έχω την δυνατότητα να τα πουλάω όσο τα αγόρασα μετά από 6 μήνες, ή και ένα χρόνο.. Αν δεν την είχα.... μπορεί ακόμα να ήμουν με τον 1.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 5, 2006 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 έχω την δυνατότητα να τα πουλάω όσο τα αγόρασα μετά από 6 μήνες, ή και ένα χρόνο.Για πες για πες (άσε τους άλλους να τσακώνονται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 5, 2006 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Eγω δεν εχω προβλημα πλεον ειμαι multi-platform.Eχω απο dothan και P4 μεχρι Χ2 και διαφορους Opteron.Eνας conroe δε με χαλαει καθολου αν τα βγαζανε τωρα τι ωραια......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Απρίλιος 5, 2006 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 LOL πραγματική συλλογή ... αυτά είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 11, 2006 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98919 Μεχρι 15sec εφτασε με αερα το 1Μ ... 50.5Κ με X1900XTX 690/800Mhz στο 3dmark 01 ... και εχει και συνεχεια ! http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1440456&postcount=153 Καποιος για τα 4.2Ghz ???:109: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 11, 2006 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Κάτσε για να τελειώνουμε. Νομίζω ότι πάει όπως με τις μνήμες. Μπορεί να κάνω και λάθος. Καλοί χροινισμοί ή υψηλό FSB?Αυτό που λέω είναι απλό. Dual core + χαμηλό latency λόγο IMC ή Dual core και μεγάλη υπολογιστική ισχύ αλλά με, αν δεν κάνω λάθος, υψηλό latency? Το 975 (και το 965 κατ'επέκταση) είναι απ΄τα πιό γρήγορα chipsets που έχει βγάλει ποτέ η Intel....Αντέχουν επίσης σε καταπονήσεις, δουλεύουν ANETA σε πολύ υψηλά fsb, δουλεύουν με Cas 3-2-2-1 (πράγμα που δε γίνεται σε AMD) , κτλ.....:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.