Jump to content

dvd-rom για quality check με το cdspeed

NisMo

Recommended Posts

Όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούριο dvd-rom γιατί το παλιό μου SONY τα παιξει και με ενδιαφέρει πολύ να έχει τη δυνατότητα για quality check των DVDs που γράφω μέσω του Nero CDspeed.

Όποιος ξέρει συγκεκριμένες μάρκες-μοντέλα ας προτείνει.

Γνωρίζω ότι με DVDrecorder δουλεύει σίγουρα με τα Liteon & BenQ γίνεται όμως αυτό και με τα dvd-rom? αν υπάρχει κάπου κάποια λίστα συμβατότητας παρακαλώ ενημερώστε με :-)

Κοίτα για τσέκαρε το Liteon 167t. Νομίζω είναι dvd-rom. Πάντως η καλύτερη λύση για να δεις ποια dvd έχουν την δυνατότητα για quality cheking είναι μέσω reviews από site όπως το cdfreaks και το cdrinfo. Εκεί στα quality test τσέκαρε τα drives.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, ρώτησα στο cdfreaks και μου έδωσαν την λίστα με τα drives που υποστηρίζονται, για όποιον ενδιαφέρεται είναι αυτή http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=cdspeed30.html το liteon 167 που μου πρότεινες svizi δε το βρίσκω σε ελληνικό μαγαζί, μου είπαν πάντως μου είπαν ότι από καινούρια μοντέλα που δεν είναι στη λίστα υποστηρίζεται το LITEON SOHD-16P9S και το ASUS E616 p2, ξέρει κανείς αν είναι αυτό που πωλείται στην Ελλάδα γιατί στο scroutz το βρήκα μόνο σαν Ε616 σκέτο? αλλιώς πάω για το liteon. gfa3 έχεις δοκιμάσει το kprobe και με dvd-rom liteon? γιατί στο cdfreaks αναφέρουν ότι λειτουργεί σωστά μόνο με recorder, όπως λέει και ο regent, για το cdspeed δεν είδα να αναφέρεται πάντως πρόβλημα με το αν είναι ή δεν είναι recorder το drive.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, ρώτησα στο cdfreaks και μου έδωσαν την λίστα με τα drives που υποστηρίζονται, για όποιον ενδιαφέρεται είναι αυτή http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=cdspeed30.html το liteon 167 που μου πρότεινες svizi δε το βρίσκω σε ελληνικό μαγαζί, μου είπαν πάντως μου είπαν ότι από καινούρια μοντέλα που δεν είναι στη λίστα υποστηρίζεται το LITEON SOHD-16P9S και το ASUS E616 p2, ξέρει κανείς αν είναι αυτό που πωλείται στην Ελλάδα γιατί στο scroutz το βρήκα μόνο σαν Ε616 σκέτο? αλλιώς πάω για το liteon. gfa3 έχεις δοκιμάσει το kprobe και με dvd-rom liteon? γιατί στο cdfreaks αναφέρουν ότι λειτουργεί σωστά μόνο με recorder, όπως λέει και ο regent, για το cdspeed δεν είδα να αναφέρεται πάντως πρόβλημα με το αν είναι ή δεν είναι recorder το drive.
Οπως σωστα αναφερθηκε ηδη τα DVD Rom drives δεν ενδεικνυνται για χρησιμοποιηση για σαρωσεις ανεξαρτητου προγραμματος, καθως το CIRC τους ειναι διαφορετικο και τα αποτελεσματα δεν ειναι δυνατο να συγκριθουν με αυτα των recorders.

Περισσοτερες πληροφοριες εδω

icon1.gifGUIDE: Media Quality Scans with KProbe and Nero CD Speed

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.