Jump to content

κόστος εκτυπωτή

mili

Recommended Posts

γεια σας

έχει κανείς βρει δημοσιευμένα tests ως προς το κόστος χρήσης των εκτυπωτών της αγοράς σήμερα ?

πόσα ευρώ ανά σελίδα δηλαδή

εννοείται ότι δεν έχει νόημα το πόσο κάνει ένα μελάνι αν δεν ξέρεις πόσο διαρκεί

ή τουλάχιστον αν υπάρχουν πίνακες με τα κόστη των μελανιών και τη διάρκεια τους (πόσες σελίδες εκτυπώνουν δηλαδή)

γιατί θέλω να βρω έναν εκτυπωτή, όχι που να είναι φτηνός, αλλά που η χρήση του να κοστίζει φτηνά

υποθέτω ότι όλοι οι εκτυπωτές σήμερα έχουν ικανοποιητική ποιότητα εκτύπωσης, ακόμα και αυτοί που που θεωρούνται ότι έχουν τη χειρότερη ποιότητα εκτύπωσης

και μη μου πει κανείς ότι εξαρτάται από το τι θα εκτυπώσω (σωστό, αλλά μιλάμε για ένα μέσο όρο)

δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ η ποιότητα, δεν πρόκειται να εκτυπώσω επαγγελματικές φωτογραφίες για κορνίζα (δεν έχω τέτοιο βίτσιο), απλά κάποια διαγράμματα, σχεδιαγράμματα, σχήματα, φωτογραφίες κτλ από επιστημονικά άρθρα και βιβλία, περίπου 50-100 σελίδες την ημέρα

thanks

γεια σας

έχει κανείς βρει δημοσιευμένα tests ως προς το κόστος χρήσης των εκτυπωτών της αγοράς σήμερα ?

πόσα ευρώ ανά σελίδα δηλαδή

εννοείται ότι δεν έχει νόημα το πόσο κάνει ένα μελάνι αν δεν ξέρεις πόσο διαρκεί

ή τουλάχιστον αν υπάρχουν πίνακες με τα κόστη των μελανιών και τη διάρκεια τους (πόσες σελίδες εκτυπώνουν δηλαδή)

γιατί θέλω να βρω έναν εκτυπωτή, όχι που να είναι φτηνός, αλλά που η χρήση του να κοστίζει φτηνά

υποθέτω ότι όλοι οι εκτυπωτές σήμερα έχουν ικανοποιητική ποιότητα εκτύπωσης, ακόμα και αυτοί που που θεωρούνται ότι έχουν τη χειρότερη ποιότητα εκτύπωσης

και μη μου πει κανείς ότι εξαρτάται από το τι θα εκτυπώσω (σωστό, αλλά μιλάμε για ένα μέσο όρο)

δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ η ποιότητα, δεν πρόκειται να εκτυπώσω επαγγελματικές φωτογραφίες για κορνίζα (δεν έχω τέτοιο βίτσιο), απλά κάποια διαγράμματα, σχεδιαγράμματα, σχήματα, φωτογραφίες κτλ από επιστημονικά άρθρα και βιβλία, περίπου 50-100 σελίδες την ημέρα

thanks

Σε συμφέρει ένας έχρωμος laser.

Που και γρήγορα τυπώνει σε σχέση με ποιότητα και θα βγει φτηνός σε βάθος χρόνου. Και άμα λες καμια οτι θα τυπώνεις 50-100 την ημέρα τότε το πολύ σε 1 χρόνο θα σου βγάλει τα λεφτά σε σχέση με έναν Inkjet.

Έτσι για να μην τρομάζεις σου λέω ότι έχρωμοι laser υπάρχουν με 250 ευρώ και άνω.

Συγκεκριμένα είδα έναν epson τις προάλλες που στοιχιζε 300 ευρώ και έβγαζε 18 σελίδες το λεπτό.

ναι, αλλά εγώ θέλω τιμές μελανιών και πόσες σελίδες τυπώνουν για EPSON, HP, CANON, LEXMARK, SAMSUNG, BROTHER, MINOLTA και ό,τι άλλο

Τιμές δεν ξέρω. απλά σου λέω ότι ένας laser σε συμφέρει περισσότερο.

Λόγω ότι το toner που χρησιμοποιούν, είναι πιο φτηνό απτα μελάνια και διαρκεί και περισσότερο.

το toner είναι πιο ακριβό από τα μελάνια των inkjet, αλλά διαρκούν περισσότερο

το θέμα είναι τι μάρκα laser να πάρω

παρόλα αυτά, μου έχουν πει ότι οι έγχρωμοι laser είναι πιο ακριβοί από τους inkjet (μόνο οι ασπρόμαυροι υπερτερούν στο κόστος χρήσης έναντι των inkjet)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.