mili Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 γεια σαςέχει κανείς βρει δημοσιευμένα tests ως προς το κόστος χρήσης των εκτυπωτών της αγοράς σήμερα ?πόσα ευρώ ανά σελίδα δηλαδήεννοείται ότι δεν έχει νόημα το πόσο κάνει ένα μελάνι αν δεν ξέρεις πόσο διαρκείή τουλάχιστον αν υπάρχουν πίνακες με τα κόστη των μελανιών και τη διάρκεια τους (πόσες σελίδες εκτυπώνουν δηλαδή)γιατί θέλω να βρω έναν εκτυπωτή, όχι που να είναι φτηνός, αλλά που η χρήση του να κοστίζει φτηνάυποθέτω ότι όλοι οι εκτυπωτές σήμερα έχουν ικανοποιητική ποιότητα εκτύπωσης, ακόμα και αυτοί που που θεωρούνται ότι έχουν τη χειρότερη ποιότητα εκτύπωσηςκαι μη μου πει κανείς ότι εξαρτάται από το τι θα εκτυπώσω (σωστό, αλλά μιλάμε για ένα μέσο όρο)δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ η ποιότητα, δεν πρόκειται να εκτυπώσω επαγγελματικές φωτογραφίες για κορνίζα (δεν έχω τέτοιο βίτσιο), απλά κάποια διαγράμματα, σχεδιαγράμματα, σχήματα, φωτογραφίες κτλ από επιστημονικά άρθρα και βιβλία, περίπου 50-100 σελίδες την ημέραthanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Απρίλιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 γεια σαςέχει κανείς βρει δημοσιευμένα tests ως προς το κόστος χρήσης των εκτυπωτών της αγοράς σήμερα ?πόσα ευρώ ανά σελίδα δηλαδήεννοείται ότι δεν έχει νόημα το πόσο κάνει ένα μελάνι αν δεν ξέρεις πόσο διαρκείή τουλάχιστον αν υπάρχουν πίνακες με τα κόστη των μελανιών και τη διάρκεια τους (πόσες σελίδες εκτυπώνουν δηλαδή)γιατί θέλω να βρω έναν εκτυπωτή, όχι που να είναι φτηνός, αλλά που η χρήση του να κοστίζει φτηνάυποθέτω ότι όλοι οι εκτυπωτές σήμερα έχουν ικανοποιητική ποιότητα εκτύπωσης, ακόμα και αυτοί που που θεωρούνται ότι έχουν τη χειρότερη ποιότητα εκτύπωσηςκαι μη μου πει κανείς ότι εξαρτάται από το τι θα εκτυπώσω (σωστό, αλλά μιλάμε για ένα μέσο όρο)δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ η ποιότητα, δεν πρόκειται να εκτυπώσω επαγγελματικές φωτογραφίες για κορνίζα (δεν έχω τέτοιο βίτσιο), απλά κάποια διαγράμματα, σχεδιαγράμματα, σχήματα, φωτογραφίες κτλ από επιστημονικά άρθρα και βιβλία, περίπου 50-100 σελίδες την ημέραthanksΣε συμφέρει ένας έχρωμος laser. Που και γρήγορα τυπώνει σε σχέση με ποιότητα και θα βγει φτηνός σε βάθος χρόνου. Και άμα λες καμια οτι θα τυπώνεις 50-100 την ημέρα τότε το πολύ σε 1 χρόνο θα σου βγάλει τα λεφτά σε σχέση με έναν Inkjet.Έτσι για να μην τρομάζεις σου λέω ότι έχρωμοι laser υπάρχουν με 250 ευρώ και άνω. Συγκεκριμένα είδα έναν epson τις προάλλες που στοιχιζε 300 ευρώ και έβγαζε 18 σελίδες το λεπτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mili Απρίλιος 4, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 ναι, αλλά εγώ θέλω τιμές μελανιών και πόσες σελίδες τυπώνουν για EPSON, HP, CANON, LEXMARK, SAMSUNG, BROTHER, MINOLTA και ό,τι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakkorn Απρίλιος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 ναι, αλλά εγώ θέλω τιμές μελανιών και πόσες σελίδες τυπώνουν για EPSON, HP, CANON, LEXMARK, SAMSUNG, BROTHER, MINOLTA και ό,τι άλλοΤιμές δεν ξέρω. απλά σου λέω ότι ένας laser σε συμφέρει περισσότερο.Λόγω ότι το toner που χρησιμοποιούν, είναι πιο φτηνό απτα μελάνια και διαρκεί και περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mili Απρίλιος 4, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 το toner είναι πιο ακριβό από τα μελάνια των inkjet, αλλά διαρκούν περισσότεροτο θέμα είναι τι μάρκα laser να πάρωπαρόλα αυτά, μου έχουν πει ότι οι έγχρωμοι laser είναι πιο ακριβοί από τους inkjet (μόνο οι ασπρόμαυροι υπερτερούν στο κόστος χρήσης έναντι των inkjet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
svizi1442169086 Απρίλιος 4, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Κάποτε περιοδικά του χώρου έβγαζαν κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα. Τώρα δεν ξέρω γιατί δεν αγοράζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Απρίλιος 4, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Ελπιζω διαβαζοντας εδω να βοηθηθεις καπως στο ερωτημα που εθεσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.