Jump to content

Ποια μητρικη απο αυτες να παρω?

Vadergr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παω σε winchester 3200+ αυτες τις μερες αλλα το budget ειναι περιορισμενο (ναναι καλα η tft που μας τα εφαγε)

1)Asus A8V-Deluxe KT800pro

2)Gigabyte NF3-250 GA-K8NS Ultra-939

3)Abit AV8 (οχι η 3rd eye) ΚΤ800pro

Να ειμαι ειλικρινης προτιμω την asus λογω ονοματος,εξοπλισμου και του καλου o/c που κανει σε οσους ξερω οτι την εχουν παρει.

Ξερει κανεις αν παιζουν καλα με τις 2χ512 ocz gold ddr500?

πωωωω sorry για το off topic αλλα θα γινει και εδω σφαγη μου φενεται με τις αποψεις που θα ακουστουν!

Αρχική απάντηση από esdee

πωωωω sorry για το off topic αλλα θα γινει και εδω σφαγη μου φενεται με τις αποψεις που θα ακουστουν!

νομιζω οτι ειναι πολυ ευκολο η επιλογη αναμεσα σε αυτες τις 3

Αρχική απάντηση από ea6gka

νομιζω οτι ειναι πολυ ευκολο η επιλογη αναμεσα σε αυτες τις 3

συμφωνώ: gb nf3

Μολις εβαλα πριν απο μια βδομαδα την ASUS και μεχρι τωρα ειναι ολα μια χαρα. OCing δεν ασχολουμαι αλλα εχω διαβασει οτι η ABIT ειναι πολυ καλη γιατι εχει και PCI AGP Lock.

σχετικα με τη μνημη η ASUS παντως μεχρι DDR400 παιρνει. Και οι αλλες νομιζω το ιδιο

Και κατι τελευταιο.Οι 3200+ winchester ποσο ανεβαινουν με μαμα ψυξη?

Εχω βαλι στοχο 10χ250 σταθερα καθημερινα εστω και με λιγο ψηλουτσικες θερμοκρασιες.Ειναι εφικτο?

Αρχική απάντηση από Vadergr

Εχω βαλι στοχο 10χ250 σταθερα καθημερινα εστω και με λιγο ψηλουτσικες θερμοκρασιες.Ειναι εφικτο?

ναι νομιζω πως δεν θα εχεις προβ με 1.5κατι volt στην χειροτερη

giga all the way btw

Αρχική απάντηση από Vadergr

2500MHz με 1.5V σταθερά. Με στοκ ψύξη...

τωρα πια τα 2500 δεν ειναι δυσκολη υποθεση... τα 1.5κατι ειναι στην χειροτερη.

πολλοι τα φτανουν και με 1.4V (εαν υποθεσουμε οτι το CPU σου θα ειναι και καινουργιο κομματι και οχι κανα 0433)

Αρχική απάντηση από esdee

τωρα πια τα 2500 δεν ειναι δυσκολη υποθεση... τα 1.5κατι ειναι στην χειροτερη.

πολλοι τα φτανουν και με 1.4V (εαν υποθεσουμε οτι το CPU σου θα ειναι και καινουργιο κομματι και οχι κανα 0433)

Έχει δήκιο!

Εγώ με τον 0433 χρειάστηκα 1.5 για 11χ245 και 24/7...:p

ε 2500 με στοκ ψυκτρα ειναι καπως δυσκολο, αλλα μαγοι δεν ημαστε. Ωρα να παρεις το τσιπ και να μας πεις ο ιδιος!:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.