kle500 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Θα ήθελα την βοήθειά σας για τα συγκεκριμένα δισκάκια. Αγόρασα 4 κουτιά των 5τεμαχίων και ξεκίνησα να τα γράφω, αλλά έχω τις εξής ερωτήσεις: Πρέπει οι σκληροί δίσκοι να είναι defragmented πριν ξεκινήσουμε τις εγγραφές? Επηρεάζει αυτό, την ποιότητα εγγραφής? Μέχρι στιγμής, έχω γράψει 3 δισκάκια, τα 2 σε Χ8 και το 1 σε Χ4. Αυτά που είναι γραμμένα Χ8, έχουν κάποια spikes σε ένα-δύο σημεία, όπου ανεβαίνουν τα PI στα 7, με αποτέλεσμα το quaity να πέφτει στο 70% Κατα πόσο επηρεάζει αυτό, την ποιότητα διαβάσματος? Σημειωτέον, ότι τα συγγεκριμένα δισκάκια επιλέχτηκαν, για την ποιότητά τους (κατά τα λεγόμενα σας), αφού θα πάνε για replication σε εργοστάσιο. Το recorder είναι το NEC 3550A με firmaware 1.Y5. Γιατί όταν γράφω X4 τα γραφήματα είναι πιο ομαλά? Μήπως τελικά, το συγκεκριμένο recorder δεν τα πάει πολύ καλά με τα TY? Δεν ξέρω τι άλλα δισκάκια να δοκιμάσω. Μακάρι να έβρισκα original Verbatim MCC να δοκίμαζα, αλλά ότι βρίσκω είναι σε spindle και ειναι CMC, που θεωρώ κατώτερα από τα MCC. Παραθέτω και τα 3 scans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Απρίλιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Πρέπει οι σκληροί δίσκοι να είναι defragmented πριν ξεκινήσουμε τις εγγραφές?Επηρεάζει αυτό, την ποιότητα εγγραφής?δέν ξέρω για όλα τα άλλα, αλλά ας κάνω την αρχή μ' αυτό. δεν έχει καμία σχέση στην ποιότητα της εγγραφής αν οι σκληροί δίσκοι δεν είναι defragmented, απλά στρεσσάρεις τον δίσκο. άν το σύστημα σου είναι και σχετικά αργό το πολύ πολύ να πέσει η ταχύτητα εγγραφής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kle500 Απρίλιος 4, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 δέν ξέρω για όλα τα άλλα, αλλά ας κάνω την αρχή μ' αυτό. δεν έχει καμία σχέση στην ποιότητα της εγγραφής αν οι σκληροί δίσκοι δεν είναι defragmented, απλά στρεσσάρεις τον δίσκο. άν το σύστημα σου είναι και σχετικά αργό το πολύ πολύ να πέσει η ταχύτητα εγγραφής.Όχι τίποτε άλλο, αλλά εχθές περίμενα όλη μέρα για να κάνω defrag όλους τους δίσκους μου και το σύστημά μου δεν είναι αργό.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.