InNoC3Nt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Όταν ξεκινάω τον υπολογιστή μου βγάζει ενα Error Message: Keyboard Error on no keyboard present. To Keyboard ειναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή αλλά μου βγάζει αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα ? Κάποιο USB Keyboard ίσως ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Απρίλιος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Φυσικά έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο πληκτρολόγιο να σιγουρευτείς οτι δεν είναι το πρόβλημα στο περιφερειακό. Αν το πληκτρολογιο σου λειτουργει κανονικά τότε πιθανότατα έχει καεί η ps2 του keyboard. Σε περίπτωση που η μητρική είναι σε εγγύηση θα σου πρότεινα να την στείλεις για rma. Αν δεν είναι υπάρχουν usb keyboards αλλά τουλάχιστον παλαιότερα που είχα ψάξει ήταν πολύ ακριβότερα από τα ανάλογα ps2.Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδω:http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=usb+keyboard&sp_catcode=SKROUTZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 υπάρχουν usb keyboards αλλά τουλάχιστον παλαιότερα που είχα ψάξει ήταν πολύ ακριβότερα από τα ανάλογα ps2.δεν ισχύει αυτό πλέον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capone1442169151 Απρίλιος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 Να αναφερω ενδεικτικα οτι πολλα ΄΄κουλα΄΄ προβληματα εχουν τα input devices της Microsoft.Παλαιοτερα με ενα ποντικι της εταιρειας αυτης, ετσι στα καλα καθουμενα, μετα απο reboot δεν εβρισκε ποντικι (μου το εκανε και με πληκτρολογιο) και επρεπε να κανω restart χωρις το ποντικι και μετα ξανα με το ποντικι!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The King Απρίλιος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 πρεπει να ενεργοποιησεις απο το Βios την παραμετρο που αφηνειτο pc να δει το usb keyboard/mouse χωρις την βοηθεια λειτουργικου.για να το μπεις, συνδεσε ταυτοχρονα ενα ps2 keyb, μπες στο biosκαι κανε δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InNoC3Nt Απρίλιος 5, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Φυσικά και έχω δοκιμάσει άλλο Keyboard αλλά πάλι τίποτα. Όσον αφορα το PS2 Keyboard που ανέφερε ο Varvaros σίγουρα δεν θα βοηθήσει αφού μετά την εκκίνηση του υπολογιστή δεν θα μπορείς να γράφεις αφού δεν θα βρίσκει το Keyboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Απρίλιος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2006 Στα σημερινα mobos (βασικα εχω μια DFI στον 166αρη μου που υποστηριζει... ) μπορουν να δουλεψουν στο bios κλπ με usb keyboard... Δες στο bios για αντοιστηχη επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.