Jump to content

ΠΟΙΟ NEC 2500A FIRMWARE ΓΙΑ DL ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Paragka

Recommended Posts

Επειδή έχω μπερδευτεί με τα τόσα firmware που έχουν κυκλοφορήσει (προς το παρόν έχω το 1.6 riplock και region free firmware) μπορείτε να μου πείτε ποιό firmware μπορώ να χρησιμοποιήσω για να κάνω εγγραφές σε DL δισκάκια μιας και οι τιμές έχουν φτάσει και τα 5.

Αρχική απάντηση από Paragka

Επειδή έχω μπερδευτεί με τα τόσα firmware που έχουν κυκλοφορήσει (προς το παρόν έχω το 1.6 riplock και region free firmware) μπορείτε να μου πείτε ποιό firmware μπορώ να χρησιμοποιήσω για να κάνω εγγραφές σε DL δισκάκια μιας και οι τιμές έχουν φτάσει και τα 5.

to 1.07

• 2 months later...

σε επιπεδο hardware το 2500α ειναι ιδιο με το 2510α αλλα μονο το δεύτερο γραφει dual layer λογω ''καλυτερου'' firmware.αυτο που εκανα και συνιστώ ειναι να κανεις flashing to firmware.ετσι μετα το restart τα windows θα αναγνωριζουν το drive οχι ως 2500a αλλα ωσ 2510a.μετα μπορεις να κανεις update to firmware oποτε βγαινει καινουριο αλλα θα κατεβαζεις firmware gia to 2510a οχι για το 2500a.κατεβασε το hacked firmware εδω http://tdb.rpc1.org/#ND2510A

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.